Лайм

Джонні Депп пригрозив Голлівуду своєю незавидною долею: Ніхто з вас не в безпеці

Актор поміркував про "культуру скасування"

Після вручення премії на кінофестивалі в Сан-Себастьяні Джонні Депп висловився про ситуацію в Голлівуді і "культуру скасування", коли публічних діячів "скасовують" і бойкотують через проблеми з репутацією.

Фото: Getty Images

"Зараз все вийшло з-під контролю, і я можу вам гарантувати, що ніхто не в безпеці. Жоден із вас, поки хтось готовий сказати одне речення, - цитує Деппа видання Variety. - Досить одного речення, і більше не потрібно ніяких підстав. Підтримка різко припиняється. Це сталося не тільки зі мною. Це сталося з багатьма людьми. Подібні речі трапляються з жінками, чоловіками та дітьми, які постраждали від різних неприємностей, і вони, на жаль, в певний момент починають думати, що це норма. Я вважаю, що якщо ви озброєні правдою, то це все, що вам потрібно. Коли відбувається несправедливість, будь то проти вас або когось, кого ви любите, в кого ви вірите, вставайте, не відвертайтеся. Не відвертайтеся від них, ви їм потрібні".

Кар'єра Джонні Деппа пішла під укіс після того, як його колишня дружина Ембер Херд звинуватила його в домашньому насильстві. Зараз 58-річний актор судиться з нею за статтю 2018 року в Washington Post, в якій зірка "Аквамена" назвала Деппа аб'юзером.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil