Лайм

Ольга Сумська потрапила в скандал через трансляцію бою Усика в соцмережі - актрису звинуватили в піратстві

У ніч на 26 вересня далеко не всі українці змогли побачити бій Усик-Джошуа

Народна артистка України Ольга Сумська потрапила в скандал через несанкціоновану трансляцію боксерського поєдинку Олександра Усика проти Ентоні Джошуа в соцмережі. Актрису звинуватили в піратстві, з чим погодилися далеко не всі її підписники.

Вся справа в тому, що сервіс Megogo викупив права на трансляцію бою і був єдиним в Україні, хто транслював поєдинок з Лондона в прямому ефірі. Але через технічні труднощі, які виникли на дата-центрі незадовго до старту поєдинку, трансляція виявилася недоступною.

Фото: Facebook / @osumska

Акорка театру та кіно Ольга Сумська опинилася в числі користувачів Megogo, які не змогли подивитися довгоочікувану трансляцію. Відшукавши аналог на одному з російських телеканалів, Сумська зі смартфона запустила онлайн-трансляцію бою на особистій сторінці у Facebook і взяла на себе роль коментатора.

До трансляції Сумської підключилися сотні користувачів соцмережі, однак уже незабаром її заблокували за порушення авторських прав. "Друзі, пост з ефіром бою Олександра Усика заблокували, - написала акторка на особистій сторінці. - Не здивуюся, якщо і мою сторінку заблокують".

Фото: Facebook / @osumska

У коментарях під постом розгорілися суперечки: якщо одні підписники дякували акторці за стрім, інші посварилися за очевидне правопорушення. "Звісно, я проти піратства, але ж ми заплатили за показ бою Megogo, але дивитися не змогли..." - відповіла на це Сумська.

Що ж стосується технічних труднощів на Megogo, представники сервісу принесли глядачам свої вибачення та пообіцяли повернути кошти всім, хто так і не зміг побачити трансляцію бою.

  • У ніч на 26 вересня український боксер Олександр Усик провів у Лондоні перший титульний бій у суперважкій вазі проти британця Ентоні Джошуа та здобув перемогу, ставши новим чемпіоном світу.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита