Лайм

Eminem відкрив свій ресторан, і тільки справжній шанувальник оцінить його назву

Назва закладу не викликає апетиту

Американський репер Eminem (справжнє ім'я - Маршалл Брюс Метерс III) зайнявся ресторанним бізнесом. Музикант відкрив в рідному Детройті закусочну Mom's Spaghetti ("Мамині спагетті").

Як пише New York Post, назва ресторану відсилає до хіта артиста 2002 року Lose yourself, який став саундтреком для біографічного фільму "8 миля".

Фото: instagram.com/eminem

У цій пісні через рядок "Мамині спагетті" Емінем обігравав напад нудоти через стрес перед реп-батлом. "Його долоні спітнілі, коліна слабкі, руки важкі, - читав репер. - На його светрі вже блювота, мамині спагетті".

Гостям закладу Mom's Spaghetti будуть запропоновані спагетті, паста з фрикадельками і сендвічі з макаронами. Відвідувачі також зможуть піднятися наверх і зайти в The Trailer - магазин для фанатів Емінема. Там можна придбати лімітований мерч співака та речі з роздрібних колекцій, які присвячені його персонажу Бі-Кролику з фільму "8 миля".

  • Дівчина показала будинки зірок до і після слави. Вона порівняла житла Аріани Гранде, Джона Траволта і Емінема, і здається, в цьому марафоні переміг репер.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє