Лайм

Заходить якось Мік Джаггер до бару, а його не впізнають. У США проґавили соліста "Стоунз", який прийшов випити пива

За день до концерту музикант навідався в один з барів у Північній Кароліні

За день до концерту The Rolling Stones у Північній Кароліні (США) соліст гурту Мік Джаггер навідався в один з місцевих барів перекинути пляшечку пива. Як пише Insider, втамувати спрагу музиканту вдалося у повному спокої, адже з якоїсь причини його не впізнав навіть бармен.

Як уточнює джерело, в барі була практично повна посадка, в тому числі були присутні й шанувальники "Стоунз", які також проґавили кумира. 78-річний Джаггер зайшов до бару в простій куртці та кепці, спокійно випив на вулиці пляшку пива й пішов. Вже наступного дня на стадіоні Bank of America відбувся концерт гурту.

Фото: Twitter / @MickJagger

Теорія очевидців підтвердилася, коли на офіційній сторінці музиканта в Twitter з'явився пост з фотографією з бару. "Прогулянка минулої ночі в Кароліні", - написав Джаггер і доклав до свого посту знімок біля стійки закладу. Пост Джаггера зібрав майже 70 тисяч лайків.

Бар Thirsty Beaver ("Спраглий Бобер") - доволі популярне місце в Північній Кароліні. Свого часу про заклад багато говорили в соцмережах, так як власник відмовився продавати його забудовникам і сьогодні маленький бар оточують нові багатоповерхівки.

Співвласник закладу розповів журналістам, що не впізнав Джаггера навіть бармен, якому пізніше пояснили, що хлопцем у кепці була "найбільша зірка рок-н-ролу всіх часів".

  • 24 серпня в лондонській лікарні помер барабанщик The Rolling Stones Чарлі Воттс. Мік Джаггер, Кіт Річардс та інші знаменитості вшанували пам'ять музиканта.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля