Лайм

Не зброя вбиває людей: син Дональда Трампа після смерті Галини Хатчінс випустив одяг з Алеком Болдвіном

Офіційний мерч з'явився на сайті Трампа-молодшого

Дональд Трамп-молодший, син 45-го президента США і прихильник вільного поширення зброї, після інциденту в Санта-Фе та смерті оператора Галини Хатчінс випустив фірмову лінійку одягу зі слоганом "Не зброя вбиває людей. Алек Болдвін вбиває".

Мерч з відповідним дизайном з'явився на офіційному сайті Трампа-молодшого лише через кілька днів після того, як актор Алек Болдвін на зйомках вестерну "Іржа" випадково застрелив оператора і поранив режисера з реквізитної зброї. У ній з невідомої наразі причини опинилися бойові набої.

Фото: Donald Trump Jr.

Як відомо, Алек Болдвін - прихильник демократичної партії і затятий противник Дональда Трампа. За останні кілька років актор неодноразово критикував політику екс-президента в соцмережах, на телебаченні та публічних виступах, виступав з пародіями на гаранта, а також виступав за обмеження продажів зброї в США.

Фото: Donald Trump Jr.

Інцидент в Санта-Фе стався 21 жовтня. Під час зйомок однієї зі сцен вестерну Алек Болдвін мав стріляти холостими патронами. Замість них, очевидно, акторові передали кольт, заряджений бойовими . В результаті оператор-постановник Галина Хатчінс, уродженка України, та режисер Джоел Соуза отримали поранення. Для Хатчінс воно стало смертельним - жінка померла дорогою до клініки.

Зйомки фільму "Іржа" призупинені, ведеться слідство.

  • Після інциденту з Алеком Болдвіном в США заснували стипендіальний фонд імені загиблої Галини Хатчінс. Стипендія буде фінансувати навчання жінок-кінооператорів.
  • Новини з Санта-Фе нагадали схожий інцидент на знімальному майданчику картини "Ворон" в березні 1993 року - саме так, від випадкового вогнепального поранення загинув молодий актор Брендон Лі, син майстра східних єдиноборств Брюса Лі. Згадуємо, як це було.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також