Лайм

Американець до Хелловіну прикрасив будинок гігантським скелетом, і цей декор став вірусним у мережі

На створення декорації пішло 25 днів

Мешканець Огайо (США) Алан Перкінс створив складну конструкцію гігантського скелета, що виривається з його будинку. На створення декору до Хелловіну американець витратив близько місяця і, як виявилося, не дарма. Масштабна декорація стала не лише найкращою у всьому районі, а й зробила чоловіка інтернет-зіркою.

Як розповів художник Mashable, ідея створення конструкції прийшла три роки тому, коли він побачив величезне дерево, що проростало крізь дах будинку. Алан подумав, що було б дотепно зробити те саме зі скелетом і почав розробляти проект.

Фото: Alan Perkins

Перкінс конструював скелет упродовж 25 днів, і 10 жовтня він встановив гігантські руки. Тепер він планує додати череп скелета, що пробиває дах його будинку.

Фото: Alan Perkins

Американець захотів, щоб його декорацію побачило якнайбільше людей, оскільки його будинок розташований у віддаленому провулку. Він розмістив фотографії на facebook-сторінці невеликого клубу любителів привидів, щоб люди, які будуть поблизу, приходили подивитися його творіння. Однак такої реакції він явно не очікував.

Фото: Alan Perkins

"Реакція була наче пожежа. Я перестав намагатися стежити за сповіщеннями - вони рухалися надто швидко, щоб я міг на них натиснути", - розповів Алан.

Фото: Alan Perkins

Це не перший вражаючий декор, створений Перкінсом. Минулого року він зробив лабіринт з павутини та Бетмобіль Lego у натуральну величину, щоб його син міг сидіти в ньому.

Фото: Alan Perkins

Фото: Alan Perkins

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil