Лайм

Зірка 90-х Марина Хлєбнікова серйозно постраждала під час пожежі у своїй квартирі - співачка в комі

Артистка перебуває у вкрай тяжкому стані

У ніч на п'ятницю, 19 листопада, у московській квартирі Марини Хлєбнікової сталася велика пожежа. Зірка 90-х отримала серйозні опіки, наразі вона перебуває у комі та підключена до апарату штучної вентиляції легень.

За інформацією росЗМІ, стан 56-річної співачки вкрай тяжкий: у неї діагностовано до 50% опіків тіла, серед яких 20% - обличчя, а також сильне отруєння чадним димом. Лікарі поки що не дають прогнозів щодо її одужання.

Фото: instagram.com/marina_hlebnikova_official

Що стало точною причиною займання, поки невідомо. За попередньою версією, Хлєбнікова могла заснути із цигаркою. За кілька хвилин до пожежі співачку бачили, біля вікна своєї спальні на другому поверсі дворівневої квартири, коли вона палила. Крім того, у крові артистки виявили 0,82 проміле алкоголю – це близько пляшки вина, пише kp.ru.

Представники співачки поки що жодних коментарів не дають, вони закликають не робити поспішних висновків, а просто побажати зірці одужання.

"Всі ми з вами перебуваємо в деякому стані шоку від того, що трапилося, і природно, що всі ви хочете отримати коментарі по ситуації, що склалася, і ми дамо ці коментарі як тільки зможемо, - сказано на сторінці Хлєбнікової в Instagram. - Давайте разом наберемося терпіння і будемо бажати Марині тільки найкращого, а не "настрибувати" на новину як стерв'ятники. Як тільки ми будемо готові дати свої коментарі - ми обов'язково їх дамо".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Марина Хлєбнікова (@marina_hlebnikova_official)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа