Лайм

Оля Полякова розповіла про комплекси після грубого коментаря Ігоря Крутого

Співачки довелося багато працювати над собою

Знаменитостей часто критикують у мережі, і деякі з них гостро реагують і навіть видаляють коментарі хейтерів. Але бувають ситуації, коли грубе зауваження може буквально вибити людину з колії, і замість мотивації перетворюється на перешкоду. Така історія сталася з Олею Поляковою на початку її кар'єри, коли російський продюсер Ігор Крутой зробив чоловікові співачки неприємний коментар.

Фото: https://www.instagram.com/polyakovamusic/

"Я поїхала в Монако на день народження якихось високопоставлених людей разом із чоловіком. Я тоді ще не була зіркою, але дуже хотіла виступити. На цьому святі був Ігор Крутий. Я готувалася до виступу, мала виходити, пішла переодягатися, а він з дружиною встає і йде. І Вадік мій каже: "Залиштеся, зараз Олечка моя буде співати". На что він відповідає: "Олечка? А, ці співаючі труси. Що мені там слухати". І він встав і пішов", - розповіла Полякова в новому випуску "Дорослих дівчаток" з Машею Єфросініною.

Співачка не впевнена, що зневага Крутого стала для неї мотиваційним стусаном.

"Звичайно, я після цього дуже багато працювала. Я розвинула свій діапазон так, як ніхто не розвинув. Але ті комплекси, та невпевненість у собі, яка у мене виникла після цієї фрази, та кількість "защемлень", які мені довелося перебороти... Не думаю, що я повинна була почути цю фразу, - сказала вона. - Скільки тобі тривожності це приносить. Можливо, без цього ти стала б тим, ким стала, легше, швидше, без сумнівів".

  • Раніше Оля Полякова зізналася, як підтримує молодість. Виявляється, співачка з 23 років робить уколи ботоксу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зірка "Володаря перснів" приїхав у Чернівці: що голлівудський актор робить в Україні

Вігго Мортенсен приїхав в Україну, щоб презентувати свій фільм Мертві не завдають болю на кінофестивалі Миколайчук OPEN

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.