Лайм

Образа в душі не минула: Катерина Реп'яхова розповіла, як ставиться до Віктора Павліка після сварки

Катерина Реп'яхова після недавнього конфлікту з чоловіком вирішила внести ясність та розповіла, як зараз ставиться до Віктора Павліка. Дівчина не стала приховувати, що в її душі ще є образа на цю людину.

Молода мама заявила, що завжди буде добре ставитися до свого чоловіка. Для цього є, принаймні, одна причина – Віктор Павлік батько її дитини. "Я ніколи не скажу нічого поганого про свого чоловіка, навіть якщо не з усім згодна! Навіть якщо ми колись розлучимося. Тому що він тато Мішеньки. Тому що ВП добрий, чуйний, співпереживаючий і дбайливий! І це я кажу тоді, коли вся образа в моїй душі ще не минула", - висловилася з цього приводу дівчина.

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Подружжя посварилося через колишню обраницю артиста. За словами Катерини, ексдружина Павліка образила її честь та гідність, а співак у цій ситуації не підтримав її. Також Реп'яхова впевнена, що Лариса Созаєва вміло маніпулює колишнім чоловіком.

"Моєму чоловікові протягом років говорили. що він винен у всіх гріхах. У неспроможності, у неспроможності іншої людини винен мій чоловік. І навіть у смерті свого сина. З цим дуже складно жити. ВП дуже довірлива людина, і інша людина це добре знає і тисне на його слабкі місця, - написала Катерина.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, Віктор Павлік та Катерина Реп'яхова одружилися у травні 2020 року. У 2021 році у пари народився син, якого вони назвали Михайлом. Для артиста це четверта дитина, бо від минулих стосунків у нього є донька Крістіна та син Олександр. Середній син співака Павло помер улітку 2020 після двох років боротьби з онкологією.

  • Раніше дружина Віктора Павліка заявила про кризу в сім'ї. Після того, як його молода дружина Катерина Реп'яхова подала до суду на колишню співака, стосунки подружжя погіршилися.
  • Також молодшому синові Віктора Павліка виповнилося півроку. Батьки влаштували для малюка святкову вечірку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування