Лайм

Пенелопа Крус заборонила дітям використовувати соцмережі до 16 років – чого боїться акторка

Іспанська зірка розсекретила методи виховання

Пенелопа Крус вирішила убезпечити своїх дітей від непотрібної інформації, тому заборонила їм користуватися соціальними мережами до 16 років. Вона вважає таку позицію єдино вірною, і її чоловік Хав'єр Бардем солідарний із дружиною у цьому питанні.

В інтерв'ю "CBS Sunday Morning" Крус заявила, що "є те, що не має особливого сенсу, але сильно впливає на молоде покоління". "Мені дуже шкода нинішніх підлітків. Мене не покидає відчуття, що над ними проводять якийсь експеримент: "А давайте подивимося, що станеться, якщо познайомити 12-річну дитину з такою величезною кількістю технологій та інформації?". Саме тому жодних соціальних мереж до 16 років!" - сказала акторка.

Фото: Getty Images

Знаменитість також зазначила, що сама використовує соціальні мережі "з максимальною обережністю". Одна справа дорослі люди, а зовсім інша – діти. На думку Крус, мозок підлітка дуже вразливий і не захищений належним чином. А це може стати причиною психологічної травми в майбутньому.

"Немає жодного захисту для них, для їхнього мозку, який все ще розвивається, що потім позначається на їхньому світосприйнятті. І це вже не те дитинство, яке було у нас", - додала актриса.

Фото: Getty Images

Разом зі своїм чоловіком Крус виховує двох дітей - сина Леонардо (25 січня 2011 року) та доньку Луну (22 липня 2013 року). В одному зі своїх інтерв'ю Пенелопа говорила, щоб була б не проти не лише народити дітей, а й усиновити.

  • Раніше постер нового фільму з Пенелопою Крус піддали цензурі та видалили з Instagram. На ньому зображений жіночий сосок із краплею молока. Про занадто пікантне зображення розповів автор Хав'єр Хаен.
  • Потім Instagram вибачився за цензуру постера нового фільму з Пенелопою Крус. Представники соцмережі прокоментували непорозуміння.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня