Лайм

Зірку серіалу "Життя з Луї" госпіталізували з агресивною формою раку

68-річний комік бореться із онкологією

Американського актора Луї Андерсона, відомого за мультсеріалом "Життя з Луї", госпіталізовано до лікарні Лас-Вегаса. Там він бореться з онкологічним захворюванням.

Як повідомив TMZ його представник, у 68-річного коміка була діагностована дифузна В-клітинна лімфома, найпоширеніший тип неходжкінської лімфоми у світі. Він додав, що незважаючи на те, що це агресивна форма раку, вона потенційно виліковна. Коли акторові поставили цей діагноз, не уточнюється.

Фото: Getty Images

Видання Page Six зазначає, що за час пандемії коронавірусу Луї Андерсон скинув понад 18 кг. Для схуднення актор використовує метод інтервального голодування, і, за його словами, це "чудова річ".

На початку пандемії Луї важив 172 кг, а в березні 2020-го ваги показували позначку 154. На цьому Андерсон не зупинився і продовжує досягати своєї цільової ваги у 124 кг.

Луї Андерсон - відомий комік та актор. Популярність до нього прийшла після появи в телешоу The Tonight Show: Андерсона стали запрошувати зніматися на телебаченні і у фільмах.

У 1995 році Луї створив та випустив мультсеріал під назвою "Життя з Луї", який побудований на його спогадах з дитинства. Шоу три роки поспіль було хітом на каналі Fox Kids та виграло дві премії "Еммі". Також він знімався у фільмах та серіалах "Поїздка в Америку", "Грейс у вогні", "Детектив Неш Бріджес", "Клініка", "Джоуї", "Баскетс".

Фото: kino-teatr.ru

  • У зірки оскароносного фільму "Паразити" виявили рак щитовидної залози. Акторка Пак Зі Дам перенесла операцію.
  • Акторка Шеннен Доерті, найвідоміша за серіалом "Беверлі-Хіллз, 90210", розповіла, як живе із раком грудей четвертої стадії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа