Лайм

Попереду із великим відривом: букмекери назвали фаворита Нацвідбору на "Євробачення-2022"

На думку експертів, цей учасник має найбільше шансів на перемогу

За день до фіналу Національного відбору на "Євробачення-2022" букмекери дали новий прогноз на переможця, як і раніше лідирує Alina Pash, проте вже з великим відривом від інших виконавців.

Експерти спрогнозували, що шанс Аліни Паш на перемогу становить 53%. Таким чином, реп-зірка є головним фаворитом Нацвідбору та можливим представником України на "Євробаченні" у Турині (Італія). Друге місце у рейтингу букмекерів посіла співачка ROXOLANA з піснею "Girlzzzz" (14%), і замикає трійку з 11% колектив Kalush Orchestra та його трек "Stefania".

Фото: eurovisionworld.com

Alina Pash у фіналі Нацвідбору виступить із піснею "Тіні забутих предків", яка була написана спеціально для конкурсу. Автором слів виступила сама Аліна, яка хоче донести, що завдяки нашим предкам ми впевнено рухаємось уперед.

"Впродовж тривалого часу пошуку себе я зрозуміла, що невідємною частиною мого Я є моє коріння, - каже Паш. - Зараз важко відстоювати свою ідентичність та культуру і тому важливо звертатися до коренів за силою та підтримкою. Я пам'ятаю предків, шаную їх і йду поруч, продовжуючи їх справу та будую свою власну історію".

Фото: instagram.com/alinapash

У пісні "Тіні забутих предків" співачка згадує не лише про предків, а й про світових "світил", які свого часу вплинули на неї та на людство в цілому.

Участь у "Євробаченні" для Аліни - можливість розповісти всьому світові про Україну так, як вона це відчуває. "Конкурс дає можливість транслювати своє особисте повідомлення крізь пісню на весь світ", - наголошує вона.

  • 11 лютого свою конкурсну пісню презентував співак Wellboy (Антон Вельбой). За право представити Україну на конкурсі в Турині виконавець позмагається з треком Nozzy Bossy ("Нозі босі") - про силу села, про всіх босоногих людей, що йдуть по цій планеті.
  • Читайте також про скандал, в який потрапила Аліна Паш через ймовірне порушення правил Нацвідбору на "Євробачення-2022".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля