Лайм

Букмекери оновили прогноз на "Євробачення-2022" після дискваліфікації Аліни Паш

Україна вже не в трійці лідерів

Скандал із дискваліфікацією переможниці Нацвідбору позначився і на прогнозах букмекерів. Якщо раніше Аліні Паш пророкували друге місце на "Євробаченні-2022", то тепер Україна опустилася на кілька рядків нижче.

Станом на ранок 18 лютого наша країна, на думку букмекерів, займає п'яте місце. На четвертий рядок поставили Австралію, на третій - Польщу, друге місце у оновленому списку належить Швеції. Переможець залишається тим самим - італійські співаки Mahmood та BLANCO, які представлятимуть країну-господарку нинішнього "Євробачення".

Фото: eurovisionworld.com

Цього року "Євробачення" прийматиме місто Турин (Італія). Півфінали заходу пройдуть 10 та 12 травня, а фінал – 14 травня в арені Pala Olimpico. Загалом у конкурсі візьме участь 41 країна. Хто представить Україну у конкурсі цього року – залишається поки невідомим.

Нагадаємо, 16 лютого оргкомітет Національного відбору на "Євробачення-2022" ухвалив рішення про припинення участі у відборі Аліни Паш через підробку довідки про відвідання Криму. Співачка не представлятиме Україну на конкурсі в Турині. Тепер організаторам належить обрати іншого учасника, і це може бути один із фіналістів уже проведеного відбору.

Аліна Паш Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня