Лайм

Ви змінили мене назавжди: Дженніфер Лопес зворушливо привітала своїх двійнят з 14-річчям

Зірка підготувала відеосюрприз

Американська акторка та співачка Дженніфер Лопес, яка нещодавно знялася у стильній фотосесії у новому образі, привітала своїх дітей з днем народження. 22 лютого двійнятам Максу та Еммі виповнилося 14 років.

Знаменитість опублікувала на своїй сторінці ролик, у якому зібрано архівні сімейні кадри. Під відео Лопес написала, що діти стали для неї справжнім сенсом життя та змінили її назавжди.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Jennifer Lopez (@jlo)

"Мої діти, мої сонечка, мої кохані! Ви навчили мене істинному сенсу життя і змінили мене назавжди найдивовижнішим чином... Сьогодні відзначається особливий день - 22.02.22. Кажуть, що це рідкісний момент у житті людства... Сьогодні відчиняються двері в більш повноцінне, стійке та узгоджене майбутнє... День, щоб рухатися вперед і перестати жити минулим. Відродження. Для мене це не дивно, тому що цей день 14 років тому став для мене символом нового життя. Макс і Лулу, я любитиму вас вічно", - заявила про свої почуттях любляча мама.

Шанувальники у коментарях під публікацією приєдналися до привітань. Вони побажали Максу та Еммі міцного здоров'я та багато-багато щасливих та незабутніх моментів у житті.

Дженніфер Лопес та Марк Ентоні Фото: Getty Images

Близнюки з'явилися у шлюбі артистки зі співаком Марком Ентоні, який був її третім чоловіком. Вони були одружені з 2004 до 2011 року. 15 липня 2011 року у спільній заяві Лопес та Ентоні оголосили про намір розлучитися. Колишні кохані пояснили, що у їхніх стосунках розпочався тяжкий період. Також стало відомо, що ініціатором розлучення стала саме Дженніфер. 16 червня 2014 року співачка офіційно розлучилася з Марком Ентоні.

Фото: instagram.com/jlo

У липні 2021 року Дженніфер відновила стосунки зі своїм екс-обранцем Беном Аффлеком. Розмови про роман зірок з'явилися навесні минулого року, лише через кілька днів після розриву співачки з нареченим Алексом Родрігесом. Пара якийсь час не афішувала свої стосунки, але в липні виконавиця опублікувала фотографію з актором, яка розвіяла всі сумніви.

  • Раніше Дженніфер Лопес розповіла про стосунки з Беном Аффлеком після 18 років розлуки. За її словами, другий шанс для них виявився справжнім "благословенням", адже вони обоє стали розумнішими та досвідченішими.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни