Лайм

Їхню машину обстріляли: учасник "Холостячки" розповів, як його батьки виїжджали з Маріуполя

Рідні поліцейського виїхали у безпечне місце наприкінці березня

Начальник поліції Олександр Борзенко, відомий українцям за шоу "Холостячка-2" каналу СТБ, розповів, як його батьки жили в обложеному Маріуполі та як дивом вибралися з міста, яке постійно обстрілюють російські окупанти.

Олександр родом із Маріуполя, але сьогодні живе у Кременчуці, де керує патрульною поліцією міста. Війна застала чоловіка на роботі, і він уже був готовий до бойової тривоги. Однак, попри всю готовність, у перші дні було складно усвідомити, що почалося повномасштабне вторгнення. Найскладніше спостерігати за тим, як страждають мирні жителі, розповів він у рамках проекту #ДобріІсторії.

Олександр Борзенко захищає Україну від російських окупантів Фото: instagram.com/oleksandr_borzenko

До того ж, батьки Борзенка перебували у Маріуполі, де майже з перших днів війни розпочалася гуманітарна катастрофа.

"З початком бойових дій зв'язок з ними перервався. На той момент води та газу в місті вже не було. Вдома у батьків стало холодно, вибило вікна. Згодом закінчилася вода та їжа. У Маріуполь нічого не привозили. Знаю, що мама з татом разом з іншими мешканцями топили сніг, спускали з батарей воду та кип'ятили її на вулиці на дровах, спиливши перед цим дерева. Повна гуманітарна катастрофа. При цьому щодня бомбардування та обстріл", - розповів Олександр.

У березні, з появою гуманітарних коридорів, рідним поліцейського вдалося виїхати з Маріуполя. Дорогою їхню машину обстріляли. На щастя, мама й тато Олександра залишилися живими.

Олександр у рідному Маріуполі у 2014 році Фото: instagram.com/oleksandr_borzenko

  • Шеф-кухар Алекс Якутов, відомий українцям за шоу "Пекельна кухня" та "На ножах", розповів про жахи, з якими його родина зіткнулася в знищеному російськими військами Маріуполі.
  • Тарас Цимбалюк розповів про звірства РФ у Маріуполі. Актор поділився моторошними подробицями про життя людей у зруйнованому місті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита