Лайм

Блогер із гумором привітав українців з Днем захисників і захисниць: відео

Люди оцінили старання пародиста

Український блогер Віктор Самохвалов прославився в мережі завдяки своїм веселим пародіям. Раніше він у жартівливому відео показав будні українців кадрами з "Війни світів", а в День захисників і захисниць пародист підготував для підписників нову порцію гумору.

У свому блозі в Instagram Самохвалов опублікував ролик, у якому продемонстрував, як правильно треба вітати військових зі святом – зробити донат. "Вітаю усіх захисників та захисниць", - написав він в описі до відео.

За основу Віктор взяв кадри з фільму "Великий Гетсбі". У ролику персонажі як і зазвичай говорять не просто українською, а західним діалектом зі специфічною вимовою. Блогер зробив наступну озвучку:

- Нині треба донатити на ЗСУ, а не заливати рило. День захисника, май совість, - каже один із героїв.

- Я вже задонатив, а тобі я виджу треба дати в рило! – відповідає йому співрозмовник.

Користувачі мережі зазначили, що пародія вийшла вдалою як і завжди. Ось деякі коментарі українців: "Як завжди просто вогонь!", "О! Точно! Найкращі поздоровлення то донати!", "Кожен вносить свою лепту в нашу перемогу. В першу чергу низький уклін нашим ЗСУ, які своїм життям і здоров'ям бережуть наш спокій", "Слава нашим захисникам та захисницям!", "Це прекрасно!".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil