Лайм

Нацвідбір на "Євробачення-2023" проходить онлайн: де дивитися і як голосувати

До фіналу залишилося зовсім трохи

В суботу, 17 грудня, у бомбосховищі пройде Національний відбір на "Євробачення-2023". У фіналі 10 артистів продемонструють свої номери, після чого журі конкурсу разом із глядачами визначать переможця.

Де дивитися фінал Нацвідбору?

Прямий ефір заходу покажуть на каналі "UA: Культура", на YouTube "Євробачення Україна" та інших діджитал-платформах "Суспільного". Крім того, подивитися фінал можна буде в додатку "Дія".

Ефір почнеться о 17:00.

Імена фіналістів

За право представляти Україну на міжнародному конкурсі у Ліверпулі змагатимуться 10 артистів: співак Moisei, гурт OY Sound System, співак DEMCHUK, співачка Jerry Heil, співачка FIINKA, співачка KRUTЬ, гурт Tember Blanche, співачка Angelina, дует 2TONE, гурт TVORCHI.

Читайте на тему: Обиратиме весь світ: на "Євробаченні" кардинально змінили правила голосування.

Як проголосувати за улюбленого артиста?

Українці зможуть віддати свій голос за фаворита через застосунок "Дія". Саме таким обирали членів журі цьогорічного Нацвідбору, і до трійки суддів увійшли: Джамала, Юлія Саніна і Тарас Тополя.

Щоб проголосувати через "Дію", зайдіть у програму, відкрийте "Послуги" та виберіть "Опитування", виберіть фаворита серед 10 кандитатів.

Також проголосувати можна буде і за допомогою СМС-повідомлення. Його потрібно буде надіслати на відповідний номер, який назвуть у прямому ефірі.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Нагадаємо, 67-й пісенний конкурс "Євробачення" від імені України прийматиме Ліверпуль. Гранд-фінал пісенного конкурсу Євробачення-2023 пройде на арені Liverpool 13 травня, а півфінали відбудуться 9 й 11 травня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається

Люблю тебе, моя Королево: Арсен Мірзоян красиво привітав дружину з річницею шлюбу

Музикант Арсен Мірзоян красиво привітав Тоню Матвієнко з сьомою річницею шлюбу. Зіркова пара вже протягом семи років в офіційному шлюбі.

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Onuka пригадала, як в самий розпал війни народжувала другу дитину. Співачка одразу ж після пологів перебувала в укритті.