Лайм

Які сукні українка Вікторія Апанасенко показала на конкурсі "Міс Всесвіт-2022": фото

Дівчина виглядала ефектно

Модель та волонтер Вікторія Апанасенко відправилася до Нового Орлеану, де вже 14 січня представить Україну на "Міс Всесвіт-2022". Нещодавно дівчина показала, як добиралася до США, а цього разу продемонструвала сукні, які обрала для міжнародного заходу.

Так, у перший репетиційний день для запису офіційної відео-візитки Вікторія з'явилася у вишуканому вбранні від українського бренду J'amemme - марка добре відома у США завдяки Нью-Йоркським тижням моди. Модель позувала у ніжно-блакитній довгій сукні в рубчик з фактурними рукавами, які стали родзинкою всього образу. Вартість вбрання – 380 євро (близько 15 тисяч гривень), саме така ціна вказана на сайті виробника.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Viktoria Apanasenko (@crystal.viktoria)

На другий день українка вийшла в світ у жовто-блакитній сукні від дизайнерки Юлії Магдич. Яскраве вбрання дівчина доповнила синіми туфлями-човниками на підборах, жовтою сумочкою та об’ємними локонами.

Читайте на тему: Яким буде національний костюм українки Вікторії Апанасенко на конкурсі "Міс Всесвіт-2022": фото.

"Ритм "Міс Всесвіт" просто шалений! Але це так захоплює! Всі дівчата просто неймовірні і кожна з них особлива, кожна з них надихає та захоплює! В кожній справжній Всесвіт. Безмежно вдячна бути частиною такої неймовірної команди", - розповіла Апанасенко про свої враження на другий день підготовки до конкурсу.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Вартість брендової сукні – 72 тисячі гривень, про що свідчить ціна на сайті. Таке саме вбрання раніше можна було побачити на українській ведучій та журналістці Катерині Осадчій, адже вона є справжнім поціновувачем даного бренду.

Відомо, що Юлія Магдич представила власний бренд одягу з однойменною назвою у 2013 році. Сьогодні її вироби продаються у 50 країнах світу, їх носять українські та світові зірки.

Фото: yuliyamagdych.com

Наступного разу Вікторія з’явилася на публіці в сукні від бренду J'amemme – у вбранні цієї марки дівчина була в перший день свого перебування в США. Довгу сукню вона доповнила сумочкою, зібраним волоссям, виразним макіяжем очей та аксесуарами.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Одяг від J'amemme люблять носити також співачка Тіна Кароль та мама американського винахідника Ілона Маска Мей. Раніше жінки виходили в світ в однакових вбраннях: і Тіна, і Мей пригледіли для себе ніжно-блакитні костюми з поясом.

Читайте також: Історія Попелюшки: Вікторія Апанасенко розповіла, як отримала корону "Міс Україна Всесвіт-2022".

J'amemme – український бренд дизайнерки Юлії Ярмолюк, який відомий своїми архітектурними силуетами та фірмовими складками. "Народжений у 2018 році завдяки пристрасті до мистецтва та дизайну, бренд переосмислює кутюр через свій підхід до кольору та форми. Унікальні тканини, контури та текстури мають сучасний погляд на жіночність. Продукція бренду повністю зроблена від кутюр із фірмовими складками, що виготовлені вручну кваліфікованими майстрами", - йдеться на офіційному сайті марки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Володимир Завадюк висловився про життя після камінг-ауту та показав романтичні фото з коханим

Володимир Завадюк розповів про життя після камінг-ауту - продюсер показав свого обранця та висловився про стосунки з мамою

Наймодніші сонцезахисні окуляри, які зроблять будь-який літній образ стильним: фото

Сонячних окулярів влітку не буває багато. Пропонуємо обрати цікаві варіанти, які підкреслять вашу індивідуальність

П'ятий шлюб у 93 роки: медіамагнат Руперт Мердок одружився з колишньою тещею Романа Абрамовича

Руперт Мердок одружився з росіянкою Оленою Жуковою, яка була тещею бізнесмена Романа Абрамовича - фото