Лайм

Пластичний хірург розповів, кого з зірок можна вважати найкрасивішим чоловіком у світі

До списку увійшли 10 селебріті

Англійський та зімбабвійський актор, зірка серіалу "Бріджертони" Реге-Жан Пейдж визнаний найкрасивішим чоловіком у світі. 34-річна знаменитість майже на 94 відсотки відповідає грецькому "Золотому поділу краси Фі", який допомагає виміряти фізичну досконалість людини.

Детальніше про це виданню Daily Mail розповів лікар Джуліан Де Сільва, який керує Центром передової косметичної та пластичної хірургії обличчя на Гарлі-стріт, Лондон. "Ці абсолютно нові методи комп’ютерного відображення дозволяють нам розгадати деякі таємниці того, що робить людину фізично привабливою. Крім того, технології є дуже корисними при плануванні майбутнього хірургічного втручання".

Реге-Жан ПейджФото: instagram

Експерт назвав й інших зірок-чоловіків, які визнані найкрасивішими у світі, згідно з останніми проведеними дослідженнями. Список був складений за допомогою найновіших методів комп’ютеризованого картографування Де Сільвою. Цю технологію він також використовує у своїй роботі.

Читайте також: Психологи розповіли, який колір волосся найбільш привабливий для чоловіків та жінок.

"Реге переміг завдяки своїм красивим від природи рисам обличчя та чудовим карим очам. Його ідеальної форми губи також отримали високі оцінки, і єдина оцінка, яка виявилася трохи нижчою, - це ширина та довжина носа".

Фото: instagram

Кріс Гемсворт

Зірка серіалу "Люди в чорному" Кріс Гемсворт у цьому рейтингу опинився на другому місці. Грецькому "Золотому поділу краси Фі" він відповідає на 93,5 відсотків. "В його зовнішності є щось від голлівудьских зірок минулого, такі собі риси старомодного гламуру, які дуже високо оцінюються, якщо говорити про класичні явлення краси", - каже хірург.

Фото: instagram

Майкл Б. Джордан

"Американський актор Майкл Б. Джордан посів третє місце з результатом 93,46 відсотків. Його результати опинилися трохи нижчими через ширину та довжину носа", - пояснює спеціаліст.

Фото: Getty Images

Гаррі Стайлс

Британський співак Гаррі Стайлс посів четверте місце з результатом 92,30 відсотків. Він набрав майже ідеальні 99,7 відсотків за своє підборіддя. За відстань між очима його результат теж виявився високим - 97,9 відсотків.

Фото: Getty Images

Джуд Беллінгем

Англійський футболіст, півзахисник німецького клубу "Боруссія" Джуд Беллінгем посів п'яте місце з результатом 92,22 відсотка. Він отримав найвищі бали за майже ідеальну відстань між губами та носом.

Фото: instagram

Читайте на тему: Експерти розкрили 5 секретів густого волосся після 50 років.

Роберт Паттінсон

А от англійський актор Роберт Паттінсон з результатом 92,15 відсотків увійшов до п’ятірки найкращих майже в усіх категоріях через свої класичні риси обличчя. "Окремої уваги заслуговує його чудова витончена щелепа. Однак невисоку оцінку він отримав за губи, адже вони тонкі", - каже Сільва.

Фото: instagram

Кріс Еванс

Американський актор Кріс Еванс, який в 2022-му став найсексуальнішим чоловіком року за версією журналу People, опинився і у списку найкрасивіших з результатом 91,92 відсотка. "Зірка "Капітана Америки" справді має ті класичні виточені голлівудські головні риси. Він отримав високу оцінку завдяки розрізу очей і майже ідеальньному гармонійному обличчю", - розповів експерт.

Фото: Getty Images

Джордж Клуні

Американський актор, режисер, продюсер та сценарист Джордж Клуні опинився на 8-му місці з результатом 89,91 відсотків. "Він все ще надзвичайно красивий чоловік, але його обличчя з часом втрачає пружність і з'являється помітна в’ялість навколо очей. Те, що у свій 61 рік він все ще потрапляє до першої десятки – чудово, і є свідченням його неймовірної природної краси", - коментує ситуацію хірург.

Фото: Getty Images

Генрі Голдінг

Малайзійсько-британський актор і ведучий Генрі Голдінг отримав високу оцінку за форму підборіддя та відстань між очима. Його результат - 87,98 відсотків.

Фото: instagram

Двейн Джонсон

Американо-канадійський актор Двейн Джонсон (спортивне та сценічне прізвисько Скеля) у свої 50 також може позмагатися у рейтингу найкрасивіших. З результатом 86,07 відсотків він опинився на 10 місці. "Джонсон - другий найстарший чоловік у списку після Джорджа Клуні, і він вміє старіти красиво. Зірка отримав високі результати за форму своїх губ і відстань між губами та носом", - сказав Сільва.

Фото: Getty Images

Довідка: Золотий перетин, також відомий як золоте число, золота пропорція, або божественна пропорція – це співвідношення між двома числами, що дорівнює приблизно 1,618. Зазвичай позначається грецькою літерою φ (фі). Протягом століть "золотий перетин” вважають найпрекраснішим співвідношенням у сфері краси, мистецтва та архітектури.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували