Лайм

Не будеш з ним щаслива: Саша Мудра розповіла про реакцію Алекса Топольського на її хлопця

Фіналістка та герой спілкувалися після реаліті

Після участі в шоу "Холостяк-12" Саша Мудра зав'язала стосунки із заможним американцем. Потайки від обранця фіналістка реаліті кілька разів спілкувалася з Алексом Топольським, який не вірить у серйозність цього роману.

В інтерв'ю Олицькій Олександра розповіла, що після того, як закінчився проект, Алекс став писати всім учасницям. Мудрій Топольський написав за день до початку повномасштабної війни і пост-шоу.

Фото: instagram.com/sasha_wise28

"За день до пост-шоу він каже: "Слухай, може, підемо кави вип'ємо?" І для мене це було дивно, я відразу подумала, що нас будуть знімати приховані камери, з розряду "він мене відшив". Я йому написала: так, можливо, напевно", - зізналася Саша.

Читайте на тему: Він полив мене брудом: Саша Мудра розповіла, чому розчарувалася в Алексі Топольському.

24 лютого Топольський знову написав дівчині та запропонував поїхати з ним до Кишинева. Дівчині не сподобалося, як чоловік її "запросив".

"Алекс написав мені, коли почалася війна, що він їде до Кишинева і "якщо хочеш, приїжджай". Якщо чоловік запрошує кудись, то він за мною присилає машину, квиток", - зазначила вона.

Виїхати з України тоді дівчині допоміг американець, з яким вона познайомилася через соцмережі і стала зустрічатися ще до російського вторгнення.

Фото: instagram.com/sasha_wise28

Читайте також: Я не так закохана в нього, як він у мене: Саша Мудра висловилася про стосунки з американцем.

Перебуваючи вже у США Мудра ще кілька разів спілкувалася з Топольським, коли поряд не було бойфренда. В одній із розмов Холостяк заявив дівчині, що вона не буде щасливою з американцем і скоро з ним розстанеться.

"Ми посиділи, поговорили, він розповів про своє життя, я - про своє, сказала, що в мене є хлопець. А він відразу сказав: "Я йому даю два місяці, ти не будеш з ним щаслива". "А з ким я буду щаслива, з тобою?" - "Ну ось прилітай на Балі і дізнаєшся", - говорив їй Алекс.

Фото: instagram.com/sasha_wise28

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також