RU  UA

Дізнатися

Подякували за підтримку України: Вікторія Апанасенко зустрілася з Джеком Глісоном та показала фото з актором

"Міс Україна Всесвіт" відвідала благодійний кіноінтесив

Джек Глісон, який зіграв короля Джоффрі Баратеона у "Грі престолів", приїхав до Києва. Ірландський актор зустрівся з українськими військовими та молодими акторами. А ще він привіз в Україну пікап для ЗСУ та передав статуетку свого персонажа переможцю.

Прес-конференцію у Київському академічному театрі юного глядача відвідала Вікторія Апанасенко. "Міс Україна Всесвіт" зробила фото зі знаменитістю та поділилася кадрами в Instagram.

Читайте також: Зірка "Гри престолів" Джек Глісон вирішив продати свою статуетку задля підтримки ЗСУ.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

"Україну відвідав ірландський актор Джек Глісон, відомий багатьом завдяки ролі короля Джоффрі Баратеона в серіалі "Гра престолів". Джек підтримує Україну і передав пікап для ЗСУ, придбаний британськими волонтерами. Також він виставив на аукціон статуетку короля Джоффрі Баратеона і провів кіноінтенсив для українських акторів. Ми відвідали прес-конференцію разом із Fashion TV UA, подякували Джеку за підтримку України та мали можливість поставити актору декілька питань", - написала Вікторія.

Кіноінтенсив також мав благодійний характер, виручені від продажу квитків кошти передадуть на придбання вантажівки для мінометників ЗСУ.

Джек Глісон виступає на сцені з 8 років. Акторську кар'єру він розпочав зі зйомок у короткометражних фільмах, потім грав епізодичні ролі, зокрема у картинах "Бетмен: Початок" та "Гриби". Популярність йому принесла роль Джоффрі Баратеона в серіалі "Гра престолів". 2014 року актор заявив, що після закінчення зйомок у серіалі завершить кар'єру в кіно.

Джек Глісон у ролі Джоффрі Баратеона Фото: HBO

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Звезда сериала "Сверхъестественное" актер Миша Коллинз провел день в приграничье Сумщины и увидел разминирование украинских земли