Лайм

Грав на камеру джентльмена: учасниця "Холостяка-12" Саша Погорєлова висловилася про Алекса Топольського

Дівчина розповіла, що їй не сподобалося під час зйомок

Після виходу на екрани 12-го сезону романтичного реаліті "Холостяк", учасниці шоу одна за одною розповідають про нещирість Алекса Топольського на проекті. Нещодавно Юлія Кавчук заявила, що головний герой повторював надиктований текст, тепер про награну поведінку бізнесмена висловилася Олександра Погорєлова.

У новому інтерв'ю Вікторії Сіроклін 29-річна директорка IT-компанії Саша, яка покинула проект за крок від фіналу, розповіла, що нічого "наймасштабнішого" не було, що їй не подобалося в Алексі, але були моменти, які її насторожили. Наприклад, те, що Топольський грав на камеру джентльмена.

Фото: instagram.com/sashulialfw

"Був момент, який мені не сподобався, коли на побаченні з літаком ми виходили з машини, то на камеру він відчиняв двері, а без камери - ні. Я така: "Ну, може, забув, може ще щось...". Отакі моменти були", - поділилася Олександра.

Також учасниця "Холостяка-12" прокоментувала постійні зауваження Топольського на проекті щодо її страху камери. "Те, що мене за хвилювання постійно питав, ну, може, це так треба було, я не знаю", - сміється Погорєлова.

Читайте також: Учасниця "Холостяка-12" заявила, що Алекс Топольський керувався підказками авторів шоу.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Саша зізналася, що Алекс їй дуже подобався, особливо на початку проекту, але згодом інтерес до Холостяка став знижуватися.

"Потім якісь ситуації були, і з дівчатами ми більше зблизилися і почали обговорювати якісь моменти, теми, що він кому що говорить, і ти в якийсь момент розумієш, що це не твоя казка, не тільки твоя історія. І вже, звичайно, сумніваєшся в чомусь", - поділилася учасниця.

Саша Погорєлова також відповіла, чи намагався зв'язатися із нею Топольський після проекту. Деякі учасниці розповідали, що Алекс писав їм неприємні речі та пропонував зустрітися.

"Так, він намагався. Але це не було як зв'язуватися чи нав'язуватися. Він просто сказав, що "після перегляду серії ти мене надихнула, я пишаюся тобою, ти молодчинка". Ну от так було, в такому форматі. Мені писав тільки приємне", - заявила Олександра.

Читайте також: Грошей немає, не дуже розумний: учасниця "Холостяка-12" висловилася про Топольського.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні