RU  UA

Дізнатися

Де він дівся? Комік Андрій Лузан обурився мовчанням Олега Винника під час війни

Гуморист розчарувався у співакові та інших артистах, які виїхали за кордон

З початком російського вторгнення багато українських артистів вступили до лав ЗСУ та тероборони, вирушили у благодійні тури, щоб допомогти рідній Україні та привернути увагу світу до війни. Серед цих зірок немає Олега Винника. Артист також не з'являється у соцмережах, лише обмежився кількома дописами про війну. Зникнення співака раніше прокоментували кілька його колег, тепер на цю тему висловився комік Андрій Лузан.

Відомо, що Олег Винник перебуває у Німеччині нібито через проблеми зі здоров'ям. З Берліна співак допомагає Україні – через свій благодійний фонд "Вовчиця" співак купує для ЗСУ автомобілі. Щоправда, робить це тихо і свою діяльність не афішує. Лузан пояснює таку позицію артиста "соромом через виїзд за кордон".

Читайте на тему: Усім героями бути не можна: Валерій Харчишин висловився про зникнення Олега Винника.

Фото: ТСН

"Я сильно розчарувався в Олегу Виннику. Де він дівся? Що він взагалі робить? - каже комік. - Добре, він може допомагати, але ми вимірюємо в інфопросторі умовно аудиторію та КПД допомоги, що ти робиш. Я чекав від нього трохи більшого. У багатьох зірок є ось цей сором, що вони виїхали за кордон, і вони думають: "Я краще там тихіше буду сидіти, зайве не буду говорити, буду допомагати, щоб нічого не сказали". Таке враження у мене".

Андрій додав, що розчарувався не лише у Виннику, а й у інших чоловіках-артистах, які виїхали з України під час повномасштабної війни.

Також читайте: Володимир Дантес поскаржився на артистів, які отримали дозвіл на виїзд і не повернулися в Україну.

"Розкрию вам невеликий секрет: у нас на 22 чи 23 лютого був виліт у Катовіце [Польща]. Ми могли вилетіти. Але коли виступив Путін із заявою, що вони визнають ЛНР та ДНР, я такий: "Щось сунеться до війни, якось напряжно". Але коли він це оголосив, я зрозумів, що ми нікуди не їдемо", - сказав він.

Фото: instagram.com/luzannnn

Лузан додав, що він не міг би спокійно знаходитися в безпеці, знаючи, що всі його родичі, друзі та співробітники сидять в Україні під обстрілами.

"Це моє персональне судження, воно може бути невірним. Але я очікував від зірок шоу-бізнесу, що вони, навпаки, почнуть більше включатися в цю історію", - резюмував український гуморист.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации