RU  UA

Дізнатися

Найбільша помилка мого життя: Макс Чмерковський висловився про участь у шоу "Холостяк"

Хореограф досі шкодує про своє рішення

1 сезон шоу "Холостяк" (2011) в Україні виявився неймовірно успішним і поставив високу планку всім наступним. Головним героєм став американський танцюрист українського походження Макс Чмерковський, якого багато хто досі вважає найкращим Холостяком. В інтерв'ю Анні Олицькій він зізнався, що досі шкодує про участь у реаліті.

Фото: https://www.instagram.com/maksimc/

Творці "Холостяка" довго вмовляли Макса погодитися на зйомки: прилетіли до Лос-Анджелеса і переконали, що "українським жінкам треба показати іншу модель стосунків", відмінну від того, що вони бачать довкола себе. Чмерковський піддався на вмовляння, однак першого ж дня пошкодував про своє рішення.

"Протягом перших двох хвилин спілкування [з дівчатами] я зрозумів, що це найбільша помилка в моєму житті, і що тепер потрібно три місяці хе*нею займатися, - заявив хореограф. - Я не хотів ні з ким цілуватися. Я не міг зрозуміти: якщо я в кінці когось виберу, почнеться кохання, будуть стосунки, то через 2-3 місяці я з нею сидітиму і дивитимусь шоу, в якому переобнімав і перецілував весь склад. Я дорослий хлопчик, тому зрозумів, що мені на фіг не потрібні стосунки, які почнуться з пояснень, чому я "перепробував" усіх дівок, щоб обрати одне моє кохання".

Читайте також: Вілли щомісяця міняю: "Холостяк" Топольський розповів про розкішне життя на Балі.

Максим Чмерковський та Олександра Шульгіна у шоу "Холостяк" (2011) Фото: СТБ

За словами Чмерковського, протягом усього сезону він наполегливо спілкувався з дівчатами на абстрактні теми, а творці всіляко намагалися спровокувати бурхливі пристрасті.

"Продюсери не могли зрозуміти, як мене включити, щоб почався хоч якийсь секс. Якось в Італії посеред ночі я сидів у готелі, а всі дівчата перебували в іншому. Формат говорить про те, що ти не можеш спілкуватися поза камерами. Тут о 3-й ночі хтось стукає... Відкриваю, а там одна з дівчат шепоче: "Я до тебе прибігла." І стоїть, грубо кажучи, в рушнику. Я її відсунв, визирнув у коридор, а там вся знімальна група з-за рогу дивиться. Я зачинив двері, і на цьому перестали таким займатися", - згадує Макс.

Після цього наступного сезону у контракті з'явилися умови, що Холостяк має будувати з дівчатами якісь стосунки, а не просто розмовляти з ними з епізоду в епізод.

"Я наприкінці познайомився з дівчатами. Звичайно, люди класні були і є. Були і хворі на голову, але в основному - нормальні, мені було з ними приємно спілкуватися. Але стосунків там не було відразу", - каже Чмерковський.

Читайте також: Був п'яний або під кайфом: Саша Мудра розповіла, як Топольський образив її після "Холостяка".

Фото: YouTube

З переможницею Олександрою Шульгіною у Макса теж нічого не склалося.

"Я сподіваюся, що їй дали якийсь трофей. Стосунків не було. Я був дуже незадоволений кінцем, як це сталося. Не міг дочекатися, коли все це закінчиться", - зізнався він.

Чмерковський не вірить у стосунки, що зав'язуються під прицілом камер, хоча його дружина Пета Маргатройд – справжня фанатка "Холостяка".

"Є мізерний відсоток людей, яким вдається побудувати стосунки після проекту. Ми знайомі з Холостяками та Холостячками і в Україні, і в Америці, і вони всі не в тих стосунках, – каже Чмерковський. – Моя дружина сидить та дивиться усі сезони. Я впевнений, що вона переглядала якісь епізоди [українського "Холостяка"] на YouTube. Але по-перше, його немає онлайн. По-друге, слава богу, що вона не до кінця розуміє мову".

Доля учасників 1 сезону "Холостяка" склалася по-різному. Макс Чмерковський продовжив успішну кар'єру в США, одружився з колегою Петою Маргатройд, з якою виховує сина і чекає на другу дитину після трьох викиднів. Він висвітлює у соцмережах війну в Україні та бере участь у благодійних зборах.

Фото: https://www.instagram.com/maksimc/

Олександра Шульгіна після "Холостяка" теж поїхала до США. Сьогодні вона одружена, живе в Лос-Анджелесі і виховує первістка, якого народила у 2022 році.

Яна Соломко стала зрадницею України. Вона живе в Москві, працює з Юрієм Бардашем і записує пісні про любов до окупантів.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним