RU  UA

Дізнатися

Одружений зі своєю справою: Коля Сєрга розповів про особисте життя у період війни

Чоловік поділився деталями

Гуморист, ведучий та співак Коля Сєрга з самого початку повномасштабної війни служить у ЗСУ. І якщо у перші місяці вторгнення він говорив, що не проти створити сім'ю, то зараз його думка змінилася в протилежну сторону.

Детальніше про особисте знаменитість розповів у програмі "ЖВЛ". Він зізнався, що наразі не прагне починати стосунки, оскільки не хоче, аби вони відволікали його від роботи - як культурної так і військової.

Фото: instagram.com/thekolya

"Є певна частина життя, яка заморожена, і вона зараз не потрібна. Ти навіть, коли приїжджаєш сюди на день-два до столиці, щоб вирішити якісь свої справи, ти все одно приїжджаєш в такому наче батискафі військовому. З думками військоми, спілкування навколо тебе таке… Тому ти не змінюєш клімат, не відбувається ця акліматизація", - пояснив свою позицію артист.

Читайте також: Доведеться пройти курс терапії: Коля Сєрга у ЗСУ розповів про сильне вигорання.

"Зараз я одружений зі своєю справою, і до перемоги буде саме так. Дуже висока концентрація, і я не підпускаю до себе щось, що може мене відволікти. Я фанатик зараз. Може щось станеться, чого я не передбачу, бо не дарма ж кажуть: "Розкажи Богу про свої плани і він посміється", - додав музикант.

Також Сєрга зізнався, що війна назавжди змінює людей, і в першу чергу ці зміни стосуються психіки: "Війна – страшна річ. Це зміни, які вже невідворотні, і для психіки в тому числі. Ти наскільки ближче стаєш до справжніх людських цінностей – такого не здобудеш більше ніде".

Фото: instagram.com/thekolya

Нагадаємо, музикант вступив до лав ЗСУ на другий день повномасштабного російського вторгнення – 25 лютого 2022 року. Нині він служить на Доннечинні, в Покровську, де йдуть одні з найважчих боїв з ворогом.

Також Сєрга – один із ініціаторів створення "Культурного десанту" – проекту, який спрямований на підтримку психічного здоров’я наших військових.

  • Раніше Сєрга у звільненому Херсоні прочитав вірш, написаний на початку війни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии