Лайм

Проблеми з нервами: Mamarika зізналася, що потребує допомоги психолога

Знаменитість розповіла про свій стан

Українська співачка MamaRika (справжнє ім'я - Настя Кочетова), яка нещодавно розповіла про зміни у зовнішності за допомогою пластичної хірургії, цього разу висловилася про психологічні проблеми. Артистка не приховує, що рік повномасштабної війни негативно позначився на її стані, і через це вона навіть задумується про похід до психолога.

Деталями свого стану у період війни виконавиця поділилася у програмі "ЖВЛ". За час повномасштабного вторгнення вона потрапляла до лікарні через надто розхитану нервову систему. "Я мала страшні проблеми зі здоров’ям. Мені робили операцію. В мене полетів шлунок", - сказала зірка.

Фото: instagram.com/mamarika_official

"У мене є конкретні проблеми з нервами в таких неочікуваних ситуаціях. Там де, навпаки, буває над домом літає… Ракети.. В цей момент я не так реагую, як, наприклад, там в якійсь звичайній життєвій ситуації, - продовжила ділитися особистим співачка. Я розумію, що якщо зараз не допоможу собі, то потім буде запущений стан. Це потім вже відображається на здоров’ї фізичному".

Читайте також: Я попросила слізно: MamaRika відповіла, чому її чоловік не пішов добровольцем на фронт.

MamaRika зізнається, що раніше наївно вважала, що поліпшити стан можна за допомогою чогось смачненького чи перегляду улюблених фільмів. Однак, як каже знаменитість зараз, такі методи не рятують ситуацію:

"Мені все здається, що з цим станом справлюся доставкою суші чи переглядом якогось улюбленого серіалу… Потім просто в один момент відбувається дуже сильний зрив".

Фото: instagram.com/mamarika_official

MamaRika – українська співачка родом з міста Червоноград Львівської області. Вокалом займалася з дитинства. У 14 років здобула перемогу в конкурсі "Червона рута", а 17 років - в телепроекті "Американський Шанс". У 19 років Кочетова під псевдонімом Еріка стала фіналісткою вокального талант-шоу "Фабрика зірок-3" під керівництвом Костянтина Меладзе. У квітні 2016 року припинила співпрацю з продюсером Сергієм Кузіним та оголосила про зміну псевдоніму – з Еріки на MamaRika.

Артистка у шлюбі з Сергієм Середою. Влітку 2021 року пара вперше стала батьками - 2 серпня у них народився син.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним