Лайм

Не давав належного ставлення: Саша Мудра порівняла Алекса Топольського з новим обранцем

Фіналістка "Холостяка" відповіла на хвилююче багатьох питання

Після зйомок в шоу "Холостяк-12" Саша Мудра зав'язала стосунки із заможним американцем. З Алексом Топольським фіналістка спілкувалася якийсь час, але після образливого голосового повідомлення викреслила бізнесмена зі свого життя.

В Instagram Олександра порівняла героя реаліті з новим обранцем і пояснила, чому не бачить майбутнього з Топольським. За словами Мудрої, тема "Холостяка" досі цікавить її підписників, тож вона вирішила розставити всі крапки над "і" та закрити тему стосунків з Алексом.

Фото: instagram.com/sasha__wise

"Щоразу в діректі (та й в інтерв'ю) я отримую одне і те саме питання: "Саша, які у вас стосунки з Алексом після проекту "Холостяк"? Пройшов вже майже рік, а людей все цікавить одна й та сама тема", - пише Мудра.

"Я вже неодноразово розповідала, що пройшла через всі стадії прийняття того, що ми несумісні: Заперечення – ні, він їй (Каті) не підходить. Злість – як він міг вибрати не мене? Торг – а воно мені взагалі треба. Депресія – чесно кажучи, цей етап розчинився в тривогах про війну. Прийняття - ми з різних світів", - поділилася Олександра.

Читайте також: Він полив мене брудом: Саша Мудра розповіла, чому розчарувалася в Алексі Топольському.

Фото: instagram.com/sasha__wise

Фіналістка "Холостяка", яка була закохана в героя на проекті, зізнається, що нині не може уявити жодного сценарію, за якого вони могли б бути разом.

"За весь час нашого спілкування, він не давав мені належного ставлення, а після останньої купи повідомлень - я взагалі заблокувала його і викреслила зі свого життя, - розповіла Саша. - Мабуть, треба було припинити спілкування ще після: "Прилітай на Балі", замість: "Як ти? Я скучив. Прилетиш, якщо я куплю тобі квиток?".

Мудра додала, що зараз у неї новий обранець, з яким їй надійно, спокійно, цікаво та дуже комфортно. А тему із Алексом вона закриває. "Цю сторінку я вже перегорнула, було цікаво, але достатньо", - резюмувала дівчина.

Фото: instagram.com/sasha__wise

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші