Лайм

Щасливий підліток: Анатолій Анатоліч показав, як виглядав у 16 років

Підписники зазначили, що шоумен практично не змінився

Нещодавно ведучий Анатолій Анатоліч оприлюднив архівне фото з Володимиром Зеленським. Цього ж разу шоумен показав себе у юності та поділився спогадами з того періоду.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці шоумена в Instagram. У підписі до кадру він назвав себе "щасливим підлітком", а також розповів, як проходили його юні роки.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"В свої 16 років я був в принципі щасливим підлітком. Звичайно, як у всіх в мене був перехідний вік, але без зашкварів (ніякої поліції і втеч з дому). Я пам'ятаю, що єдиною глобальною проблемою, окрім стосунків з дівчатами, був Міленіум. У 2000 році мав наступити кінець світу і, чесно кажу, мене це лякало. Це я просто не знав ще, що буде далі", - йдеться в публікації чоловіка.

"Нинішнє покоління підлітків живуть трішки в інших умовах. М'яко кажучи. Пандемія, закриття світу, обмеження в спілкуванні з однолітками, війна, постійний стрес, евакуації, зміна міст, а часто країн, знову розставання з друзями і близькими..." – також поділився своїми роздумами він.

Читайте на тему: Такий вид старості: Анатолій Анатоліч прокоментував скандальний випадок дівчини зі скакалкою.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

У коментарях під публікацією підписники відреагували на архівне фото та залишили для ведучого чимало компліментів. Багато хто зазначив, що Анатоліч практично не змінився з років свого юнацтва. Ось деякі коментарі людей:

"Хороше фото, симпатичний хлопчик. Який кінець світу в 2000? В мене тоді син народився. Хороші часи", "Міленіум - це просто жах", "Роки летять, а ти все молодієш", "Я пам'ятаю, як ти вів в нашій 95-й урок праці у дівчат на День вчителя. Пам'ятаю, що ми були у захваті від такої харизми. І таке життя було стабільне, а все чого ми боялися, так це заліку з алгебри...", "Майже не змінився".

Анатоліч з дружиною та дітьмиФото: instagram.com/anatoliyanatolich

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч – 38-річний український шоумен, радіо та телеведучий. Був ведучим red room вокального шоу "Голос країни" та ранкових шоу "Сніданок з 1+1", "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна". Автор і виконавець проекту "Правила граматики". Двічі ставав найкращим гравцем сезону інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?".

У шлюбі з Юлією Бойко. Пара виховує трьох дітей: доньок Алісу та Лоліту, сина Ніла.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози