RU  UA

Дізнатися

Копія тата: королівська родина показала фото принцеси Шарлотти в день її народження

Принц Вільям і Кейт Міддлтон – батьки трьох дітей, молодшому з яких, принцу Луї, у квітні виповнилося 5 років. Тепер настала черга вітати принцесу Шарлотту: 2 травня юна спадкоємиця британського престолу святкує 8-річчя.

У день народження дочки принц Вільям та Кейт Міддлтон опублікували в Instagram її фотографію. "Бажаємо принцесі Шарлотті дуже щасливого дня народження", - говорить короткий підпис.

Фото: https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/

На фото дівчинка в білій сукні з ніжним квітковим принтом, сидячи в плетеному кріслі з широкою посмішкою на обличчі. Користувачі мережі зазначили, що принцеса Шарлотта дуже схожа на тата.

"Виглядає зовсім як її батько!" "Вона – міні-Вільям". "Як швидко вона росте. Дуже красива, і схожа на свого тата. З днем народження, принцеса Шарлотта!" - пишуть у коментарях.

Фото: https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/

Читайте також: Як виглядають діти та онуки королеви Камілли, яка вийшла заміж за Чарльза у віці 58 років: фото.

Принцеса Шарлотта - друга дитина принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Наразі вона посідає третє місце в лінії наслідування британського престолу. Перед нею знаходиться її батько та старший брат Джордж. Слідом за принцесою Шарлоттою чергу займають її молодший брат Луї, дядько принц Гаррі та його діти – Арчі та Лілібет.

Читайте аткож, якою буде коронація Чарльза ІІІ, коли церемонія та де дивитися її онлайн.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona упала на одной из репетиций перед Евровидением 2024 из-за кольчуги - автор украшения показала ее фото и процесс создания