Лайм

Соліст найвідоміших мюзиклів: друг Олега Винника розповів, на які гроші співак живе у Німеччині

Роман Недзельський поділився новинами про зниклого співака

Зникнення Олега Винника з публічного простору України викликало багато пересудів. З'явилися чутки, що співак має онкологічне захворювання, яке вже більше року не дає йому вийти на зв'язок з українськими фанатами. Проте музикант та військовий ЗСУ Роман Недзельський запевняє, що у Винника все не так погано. У коментарі Rostyslove Production друг артиста розповів, як той заробляє на життя в Німеччині.

Фото: https://www.instagram.com/olegg.vynnyk/

"Він соліст найвідоміших мюзиклів у Європі. І до сьогоднішнього дня він отримує роялті від своєї роботи. Від тієї роботи, яку він робив протягом тих восьми років. Олег має шанувальників по всьому світу. Він часто їздив по всіх діаспорах", – каже Недзельський.

Раніше колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко заявив, що вже не співпрацює зі співаком, а всі права на музичні матеріали та сам проект Olegg Vynnyk належать йому. Виходячи з цього можна припустити, що артист не має можливості виконувати пісні, які зробили його знаменитим. У минулих інтерв'ю Роман Недзельський зазначав, що зараз Винник працює у студії над новою концертною програмою.

Читайте також: Прихильники мають право знати: Оля Полякова прокоментувала мовчання Олега Винника.

"Звичайно, він приїде в Україну. У нього тут і студія, і тут є якесь майно, могили батьків, є родичі. Тому, звісно, він приїде", - сказав друг співака.

При цьому він не підтвердив, що Винник виявляв бажання виступати в Україні чи спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Нагадаємо, раніше Недзельський розповів, що Винник виїхав до Німеччини до початку повномасштабної війни, щоб вилікувати наслідки перенесеного коронавірусу. За його словами, пізніше у співака проявилися інші проблеми зі здоров'ям, характерні для "чоловіків ближче до 50 років".

Олег Винник має німецьке громадянство. Співак навчався вокалу у Німеччині, і з кінця 1990-х виступав як соліст мюзиклів. Сольну кар'єру він розпочав у 2003 році, а з 2006-го почав співпрацювати з продюсером Олександром Горбенком, який допомагав йому стати популярним в Україні.

Влітку 2022 року Недзельський показав, як зараз виглядає Олег Винник – із сивою бородою та у темних окулярах.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита