Лайм

Кіт Степан у вишитому метелику привітав українців з Днем вишиванки: фото пухнастого красеня

Хвостатий блогер показався у святковому вбранні

У День вишиванки свої найкращі національні вбрання одягають не лише знамениті українці, а й пухнасті зірки. Кіт Степан з Харкова, який нещодавно одружився з юною француженкою, змінив свою весільну краватку на стильного метелика з вишитим орнаментом.

У своєму Instagram хвостатий блогер привітав українців зі святом і заразом похвалився дизайнерською обновкою. Краватку-метелик синього кольору з жовто-блакитною вишивкою для Степана створила українська дизайнерка Оксана Караванська.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

"З Днем вишиванки! Наша унікальність, наша сила, наш скарб!", - написав кіт Степан та відмітив сторінку автора унікального аксесуара. На знімку знаменитий пухнастик сидить на стільці і з гордим виразом мордочки позує на камеру.

У коментарях посипалися компліменти Степану – "міністру краси котиків України". Своє захоплення висловлювали не лише українці, а й шанувальники кота по всьому світу.

"Який чудовий Степан. Ти прекрасний", "Це не кіт - це шедевр", "Ой, який гарний хлопець", "Такий гордий і урочистий. Він дійсно пишається", "Дуже красива краватка-метелик", Степанчик, який красень", "Міністр краси котиків України", - пишуть користувачі соцмережі у коментарях.

Читайте також: Котячого мера Львова одягли у дизайнерську вишиванку, і тепер це наймодніший красень: фото.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Харківський кіт Степан набув популярності після кумедних відео, на яких він меланхолійно сидів за келихом алкоголю та слухав музику. Після початку повномасштабної війни пухнастик став відомим не лише в Україні, а й у всьому світі.

Після 24 лютого 2022 року господиня Степана з улюбленцем евакуювалася до Європи і використала зірковий статус свого кота для допомоги Україні. Вона розповідала іноземцям про російське вторгнення та збирала кошти для порятунку тварин, які постраждали від війни.

Торік у травні Степан отримав престижну премію блогерів World Influencers and Bloggers Awards 2022 у Каннах, а в січні 2023-го став зіркою обкладинки Times у Монако.

Степан - великий шанувальник краваток, які він одягає для особливих випадків. У колекції модника є однотонні метелики різних кольорів, патріотичний жовто-блакитний аксесуар та безліч класичних краваток – від чорних до строкатих.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Тим часом Катя Осадча у День вишиванки показала свою колекцію розкішних сорочок та суконь.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента