Лайм

Катя Осадча висміяла Світлану Лободу, яка збирається дати скандальний концерт у Києві

Не всі готові приймати співачку в Україні

Світлана Лобода анонсувала благодійний концерт у Києві, чим спровокувала скандал: багато українців не готові приймати співачку, яка до 24 лютого 2022 року ігнорувала війну, жила та працювала в Росії.

Згідно з анонсом, під час концерту 25 серпня відбудеться збір коштів на реконструкцію ЛОР-відділення лікарні "Охматдит". При цьому після Дня Незалежності України співачка збирається виконувати пісні не лише українською, а й російською мовою.

Фото: facebook.com/osocor.residence

На тлі скандалу в "Охматдиті" запевнили, що з ними ніхто не погоджував вибір артиста для благодійного заходу. При цьому організатори концерту Лободи Osocor Residence не мають наміру його скасовувати, про що заявили на своїй сторінці в Instagram.

За словами представників майданчика, артистка "має чітку проукраїнську позицію, неодноразово засуджувала вторгнення РФ до України та підтвердила свою благодійну діяльність документами".

Читайте на тему: Вона визнає свої помилки: Анатолій Анатоліч заступився за Світлану Лободу перед українцями.

"Ми ніколи не затверджуємо з "Охматдитом" артистів та афіші. Кошти на закриття їхніх потреб щодо фіксованої процедури передаємо через благодійний фонд "Добро", який є автором проекту з реконструкції ЛОР-відділення", - йдеться у публікації.

Відповідь Osocor Residence обурила багатьох користувачів мережі, тому скандал не вщухає. Свою позицію із цього приводу лаконічно висловила і Катя Осадча. У Instagram телеведуча опублікувала виступ стендаперки Лєри Мандзюк, яка висміяла поведінку співачки. "Про Лобода. Це дуже смішно", - написала Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha/

На відео комедійна актриса описала повернення Світлани Лободи в Україну в своїй характерній манері.

"Я їй не вірю. Лобода мені напоминає таку чиюсь бившу… Чиясь бивша у селі, де всі один одного знають. І всі знають, де вона була. Всі були на той дискотеці, всі все прекрасно виділи. І в якийсь момент вона вертається в село, і каже: "Я не курва! Я просто дуже дружелюбна! Я любвеобильна!" – сказала Мандзюк зі сцени.

Лєра Мандзюк під час повномасштабної війни стала учасницею проекту "Культурний десант". Разом з іншими артистами вона виступала перед українськими воїнами, в тому числі й на Донеччині.

Раніше Катя Осадча пояснила, чому хоче взяти інтерв'ю у Лободи та Ані Лорак.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників