Лайм

Спецперепустку Віктора Павліка перевірять на справжність: поліція розпочала кримінальне провадження

Нові подробиці скандального інциденту

Після того, як дружина Віктора Павліка похвалилася спецперепусткою для проїзду в комендантську годину, поліція вилучила у співака документ. Після цього Катерина Репяхова пояснила, що перепустку забрали тимчасово для перевірки справжності: патрульні відразу не можуть визначити, ким, як і навіщо був виданий документ.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

У відповідь на запит видання "Букви" Головне управління Національної поліції поділилося подробицями розслідування. Так, правоохоронці відкрили кримінальне провадження у рамках ч. 1 ст. 358 "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут або використання підроблених документів, печаток, штампів".

У рамках досудового розслідування фахівець проведе експертизу вилученої спецперепустки Віктора Павліка. Якщо вона виявиться справжньою, Центральне управління військової служби правопорядку (ВСП) в Києві та Київській області має підтвердити правомірність отримання документа.

Фото: instagram.com/viktorpavlik/

Читайте також: Ми звичайна сім'я: дружина Віктора Павлика прокоментувала скандал зі спецперепусткою.

Сам Віктор Павлик раніше казав, що спецперепустка потрібна йому, щоб дістатися додому під час комендантської години після благодійних виступів. Слова дружини про те, що він подарував їй спецперепустку, артист назвав "невдалим жартом". Сама вона також говорила про те, що насправді документ належить Віктору Павліку, і він одержав його вже давно.

Невдалий жарт обернувся для сім'ї співака проблемами. Його концерт у Німеччині скасували після скандалу, а сама Репяхова на тлі стресу втратила апетит і дуже заслабла.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували