RU  UA

Дізнатися

Маша Єфросиніна у дуеті з Артемом Пивоваровим здивувала виконанням чуттєвої пісні: відео

Телеведуча поділилася враженнями

25 травня Маші Єфросиніній виповнилося 44 роки. У день народження телеведуча презентувала дует із Артемом Пивоваровим. Виконавець поклав на музику вірш Михайла Семенка "Люблю", виконав у пісні вокальну партію, а Єфросиніній дістався чуттєвий речитатив.

Іменинниця поділилася емоціями від роботи з Пивоваровим та подякувала йому за новий досвід.

"У мене немає зараз слів. Щойно відбулася прем'єра мого першого в житті музичного дуету, композиції, кліпу. Здається, я зараз знепритомнюю! Але це факт! У 44 роки можна відчути цілком нові для себе емоції, отримати зовсім новий досвід", - написала Маша в Instagram.

Читайте також: У Росії знову "покарали" Машу Єфросиніну: ведуча відреагувала з іронією.

Ведуча розповіла, що Артем Пивоваров запропонував їй дует майже рік тому. Вона соромилася того, що не вміє співати, але артист знайшов підхід та зумів розкрити її у новій композиції із циклу "Твої вірші, мої ноти".

"Він вийняв мою душу, розбудив її, змусив співати почуттями, - поділилася Єфросиніна, а також згадала свого чоловіка Тимура Хромаєва, який служить у ЗСУ. - Кохання сьогодні має присмак ненависті. Тому що кохана рука на плечі - це єдине про що я мрію".

Свій пост Єфросиніна завершила подякою Пивоварову.

"Артеме, яка я вдячна за все, що зараз відчуваю. І за те, що саме в мій день народження ти зробив цю прем'єру!" – написала вона.

Раніше Маша Єфросиніна розповіла, як ставиться до небезпечної служби чоловіка у ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрий Фелипенко служит в ВСУ – актер рассказал о своем отношении к службе и призвал украинцев помогать и не забывать о войне

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Алексей Завгородний (певец Позитив) встречается с танцовщицей Юлией Сахневич – избранница музыканта поздравила его с днем рождения