RU  UA

Дізнатися

Не зміг стримати сліз: "Холостяк" Іраклі Макацарія повідомив про народження первістка

Грузинський бізнесмен вперше став батьком

2 червня 38-річний Іраклі Макацарія та 21-річна Ліза Чічуа вперше стали батьками - у героя шоу "Холостяк-6" та його молодої дружини народився син. Приємною новиною щасливий батько поділився у соцмережах, і одразу розсекретив ім'я новонародженого малюка.

В Instagram-"історіях" грузинський бізнесмен опублікував "сторіз" своїх рідних, які прийшли привітати його до стін пологового. Іраклі вийшов до них у медичному халаті і не зміг стримати сліз від емоцій, що його переповнювали. Батьки назвали хлопчика Георгієм.

Фото: instagram.com/maqatsa

Інших подробиць Іраклі не повідомив, але вбрання Макацарії може свідчити про те, що він був присутній під час пологів дружини.


Нагадаємо, у 2016 році Іраклі Макацарія шукав кохання в Україні на романтичному шоу, але зустрів його у себе на батьківщині в Грузії, через п'ять років. Різниця у віці між закоханими – 17 років, але цей факт їх анітрохи не бентежить. Грузинський бізнесмен упевнений, що запорукою щасливих стосунків є кохання, взаємоповага, інтелект, спільні захоплення та гумор.

Читайте також: Закоханість була в момент: екс-Холостяк Іраклі Макацарія розповів про знайомство з молодою обраницею.

У квітні 2022 року Іраклі зробив Лізі пропозицію на вершині гори в Тбілісі, а в липні того ж року закохані зіграли пишне весілля у грузинських традиціях. Того ж дня молодята повінчалися.

Чутки про вагітність Лізи почали з'являтися у лютому, але офіційно новиною молода сім'я поділилася лише у середині травня. Пара опублікувала романтичні фото, на яких дівчина позувала вже з великим животом.

Фото: instagram.com/maqatsa

Зазначимо, що Іраклі Макацарія допомагає українцям із початку російського вторгнення. Герой шоу "Холостяк-6" разом з другом-грузином створив благодійний фонд "Врятуємо Україну", який лише за перші кілька днів зібрав значну суму.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации