Лайм

Колишній чоловік Ані Лорак у день народження доньки показав, як вона подорослішала: фото

Софія змінила імідж

Мурат Налчаджіоглу, який днями зіграв весілля з візажисткою Лілією Реус, показав, як підросла його дочка від шлюбу з Ані Лорак. 9 червня Софії виповнилося 12 років, і з цієї нагоди турецький бізнесмен опублікував її фото.

В Instagram Stories колишній чоловік співачки-зрадниці поділився кількома кадрами з іменинницею. Перше селфі Мурат підписав "Лелик і Болик" і супроводив вітальною фразою: "З днем народження, моя любов".

Фото: instagram.com/muratnalca

На другому знімку дівчинка зображена сама. На знімку можна побачити, як Софія помітно подорослішала та змінила імідж. Зараз дівчинка носить більш коротку стрижку та світлі пасма.

Фото: instagram.com/muratnalca

Також Налчаджіоглу зробив колаж зі свіжого знімку Соні та нещодавнього кадру з весільної церемонії, де пара позує з дочкою Лілії від попередніх стосунків та її племінницею. Софія не була на весіллі тата, але схоже, вони скоро побачаться. Дружина Мурата в Instagram написала, що вони вирушили до дочки чоловіка.

Фото: instagram.com/muratnalca

Під свіжим дописом Реус одна підписниця запитала: "А де Софія? Дочка вашого чоловіка". "Якраз до неї їдемо", - відповіла Лілія. У "сторіз" Мурата також є фото, зроблене в дорозі. На знімку зображена порожня пластикова склянка з побажанням для Софії, яка стоїть на капоті авто.

Фото: instagram.com/muratnalca

Читайте також: Вирішила не звертати увагу: Ані Лорак пояснила своє мовчання про війну в Україні.

З Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу розлучився у 2019 році. У вересні 2021-го бізнесмен зробив пропозицію своїй новій обраниці, а 3 червня 2023-го пара зіграла весілля у Кончі-Заспі. Виїзна церемонія була з українською символікою, а на самому святкуванні бізнесмен підняв тост за Україну та передав "послання" окупантам.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від @__l_i_l_i_a___


Нагадаємо, після того, як Росія вторглася в Україну, Ані Лорак зрадила рідну країну і продовжила жити в РФ та розважати росіян. А громадянин Туреччини Мурат Налчаджіоглу, попри війну, залишився в Україні, яку називає своєю батьківщиною. Він заявив, що йому не властиво тікати з країни, "коли щось не добре йде". Налчаджіоглу займається волонтерством та допомагає ЗСУ.

Раніше зрадниця Ані Лорак пояснила, чому обрала життя та роботу в Росії під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації