Лайм

Рія, Лаура, Емілія та інші незвичні імена, які українські зірки дали своїм дітям

Хто із знаменитостей проявив фантазію та креатив

До вибору імені дитини батьки підходять відповідально, адже вважається, що ім'я впливає на долю людини та здатне забезпечити щасливе майбутнє. Деякі мами й тата також хочуть, аби ім'я малюка виділялося і точно запам'яталося оточуючим, і знаменитості – не виняток. theLime розповість, які незвичні імена своїм дітям дали зірки українського шоу-бізнесу.

Ілона Гвоздьова

Українська танцівниця і хореограф Ілона Гвоздьова разом із чоловіком, бізнесменом Іваном Хом'ячуком, виховують двох дітей – 7-річну дочку Рію (повне ім'я – Валерія) та 2-річного сина Домініка.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Володимир Остапчук

Шоумен і телеведучий Володимир Остапчук від першого шлюбу з Оленою Войченко має двох дітей – дочку та сина. До вибору імені дітей батьки підійшли креативно. Свого первістка колишнє подружжя назвали Емілією, а другій дитині дали подвійне ім'я - Еван-Олександр, проте називають хлопчика просто Еваном.

Читайте також: Володимир Остапчук привітав дочку з 10-річчям та подякував колишній дружині за її виховання.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Слава Камінська

Ще одна знаменитість, яка відзначилася креативністю, – Слава Камінська. У грудні 2014 року співачка народила сина Леонарда, а за рік на світ з'явилася дочка Лаура. Обидві дитини екс-солістки "НеАнгелів" народилися у шлюбі з пластичним хірургом Едгаром Камінським.

Фото: instagram.com/babaslavka

Анатолій Анатоліч

Багатодітний батько Анатолій Анатоліч разом із дружиною з Юлією (Юлою) Бойко дали всім трьом дітям незвичні імена – Аліса, Лоліта, Ніл.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Даша Квіткова і Нікіта Добринін

Пара з "Холостяка-9" Нікіта Добринін і Даша Квіткова, які нещодавно офіційно розлучилися, є батьками маленького сина. Колишнє подружжя назвали хлопчика, якому скоро виповниться два роки, Левом.

Фото: instagram.com/kvittkova

Камалія

Українська співачка Камалія та британсько-український підприємцем пакистанського походження Мохаммад Захур – батьки дівчаток-близнюків. Дочок пара назвала казковими іменами - Арабелла і Мірабелла .

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Тімур Мірошниченко

Ведучий та коментатор "Євробачення" Тімур Мірошниченко із дружиною Інною виховують двох дітей: 5-річну Мію та 3-річного Марка. Також пара незабаром стане сім'єю для дитини-сироти. Ім'я прийомного сина пара поки що не розкрила.

Читайте також: Це наш син: дружина Тімура Мірошниченка розповіла про усиновлення хлопчика із Житомира.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Даніель Салем

Телеведучий і підприємець Даніель Салем, який зараз захищає країну на фронті, одружений із дівчиною на ім'я Марія. У 2015 році у пари народилася дівчинка, якій батьки дали незвичне ім'я. Воїн зізнавався, що обирали між іменами Таня і Світлана, але назвали Санта-Луна.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Ірина Білик

53-річна співачка – мама двох синів. Ірина Білик має дорослого сина Гліба від моделі Андрія Оверчука, у шлюбі з яким вона була з 1998 по 2002 рік. Також артистка виховує молодшого Табріза, народженого від московського фотографа Аслана Ахмадова сурогатною матір'ю у 2015 році.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Ксенія Мішина

Українська акторка – серед зіркових мам, які обрали незвичні імена своїм дітям. Ксенія назвала єдиного сина Платоном. Зірка серіалів та героїня першої "Холостячки" сама виховує дитину, з батьком 11-річного хлопчика Мішина розійшлася ще вагітною.

Читайте також: Ксенія Мішина зізналася, що до 7 років син Платон жив з її батьками, доки вона будувала кар'єру.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Влад Яма

Свого сина хореограф Влад Яма та його дружина Ліліана назвали красивим ім'ям – Леон. Нині хлопчику 7 років.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Сергій Бабкін

Музикант Сергій Бабкін разом із дружиною виховує трьох дітей: дочку Веселіну, сина Артура (від першого шлюбу Сніжани) та Єлисея. Незвичне ім'я молодшого сина, який народився у 2019 році, пара не обирала, а дитина сама підказала його уві сні. Також у Сергія Бабкіна є син Ілля від першого шлюбу. Хлопчик живе з мамою.

Фото: instagram.com/babkin_official

Джамала

Українська співачка та її чоловік родом із Криму, тому своїм дітям подружжя обрали кримськотатарські імена - Емір-Рахман та Селім-Гірай.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Дізнайтеся також, які 10 чоловічих імен мають сильну енергетику.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття