RU  UA

Дізнатися

Я не святий: Остапчук відповів на звинувачення у проведенні вечірки з росіянами

Ведучий прокоментував скандал у соцмережі

Володимир Остапчук потрапив у скандал, пов'язаний із його роботою ведучого. Шоумен виїхав із України на грецький острів Міконос, де провів день народження уродженки Одеси Юлії Буряк, яку називають колишньою дружиною російського олігарха Леоніда Арапова. На вечірці були присутні росіяни, а серед запрошених артистів була Вєрка Сердючка.

У коментарі "Культурній пральні", яка опублікувала відео із заходу, Остачук заявив, що не знав про те, що замовниця була заміжня за росіянином, також йому не повідомили, що на вечірці будуть громадяни країни-терористки. За словами ведучого, усіма організаційними питаннями займався його менеджер Влад, який цього моменту не уточнив. Пізніше шоумен додатково озвучив свою позицію в Instagram.

Фото: facebook.com/ostapchuk.host

"Мені шкода, що в нашій країні можна ось так просто спробувати знищити карʼєру, яка будувалася 15 років. У випадку Данилко — карʼєру 25 людей. Без фактів, доказів — просто текстом в телеграмі.. Я не можу відповідати за всіх, але відповім за себе: Я за увсі свої майже 39 років жодного разу не був на Росії. Я за 15 років своєї кар'єри жодного разу не був ведучим заходу, де замовники - росіяни. Бо я не працюю і не працював на їх ринок. Я український ведучий. І скільки не пропонували - ніколи не мріяв про Москву", - висловився Остапчук.

Володимир зазначив, що віддає свої особисті кошти на армію, і лише у травні 2023 року він перерахував на потреби ЗСУ 500 тисяч гривень. "Не збираю з вас. Віддаю свої", - наголосив він.

"Я не святий і ви знаєте про всі мої "бока", які ми разом з вами проходили. Але ви маєте розуміти, що я ніколи не дозволив би собі зруйнувати свою карʼєру й вашу любов через трьох російських морд на дні народження. Якби я знав, що вони там будуть, я б лише відправив їм туди торт з г*вна", - заявив шоумен.

Читайте також: Остапчук заявив, що житиме в новому будинку з молодою дружиною: колишня натякнула на суд.

"Я не знаю, за що мене так карма лупить. Хоча, можливо, ще й досі за особисте життя, але я кожного дня намагаюся її відпрацювати. Якщо шукати ворогів всередині, можна не помітити, як зовнішній ворог вставить у спину ножа. Ми, українці, вже всім довели, що вміємо обʼєднуватися проти зла, але коли це стосується своїх - давайте хоч трохи спочатку розбиратися і якщо людина дійсно винна - тоді вже гнати вилами", - закликав Остапчук.

Наприкінці допису шоумен додав, що "жовті заголовки без доказів" призвели до того, що він звільнив свого менеджера Влада, з яким працював 6 років.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Раніше Слава Камінська заступилася за російську мову в Україні та нарвалася на хейт.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Тля питается молодыми сочными растениями. Как избавиться от вредителя - читайте в материале

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Николас Карма рассказал, что во Львове на него напали хулиганы. Карма обратился к стражам порядка

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барских дал большой концерт в Киеве. Наталья Могилевская побывала на шоу и рассказала о своих эмоциях