Лайм

Остапчука і Данилка звинуватили у проведенні вечірки для дружини російського олігарха: що відомо

Знаменитості вже прокоментували скандал

Володимир Остапчук потрапив у скандал після того, як у мережі спливла інформація про його підробіток. Ведучий виїхав із України на грецький острів Міконос, де провів день народження уродженки Одеси Юлії Буряк. Telegram-канал "Культурна пральня" повідомляє, що вона була і, можливо, досі є дружиною російського олігарха Леоніда Арапова. Крім того, на вечірці були присутні росіяни, включаючи соліста гурту "Мумій Троль" Іллю Лагутенка.

Фото: Instagram

Захід на Міконосі Остапчук вів російською мовою, про що свідчать злиті відео. У коментарі "Культурній пральні" ведучий заявив, що не знав про те, що Буряк була одружена з росіянином, а на російську переходив тому, що в залі були гості з Грузії.

"Так, на відео я. Але я читаю, що пишуть — і розумію, що це замовлення на мене, тому що пишуть про те, що не є правдою, окрім того, що я там був, і плюс до цього беруть це все з голови. По-перше, замовниця — українка, з Одеси. Її чоловік — також українець. Окрім цього, організатори повідомляли, що вони, як і гості, донатять мільйони на нашу армію. Я знаю, що колишній чоловік Буряк з росії, але вона давно розлучилася з ним і не була в росії з моменту початку повномасштабного вторгнення. Свято проводив українсько-російською, тому що були гості з Грузії. Якби я знав перед подією, що там буде хтось із росіян, я б не взяв цю роботу", - Заявив Остапчук.

В якості підтвердження своїх слів Остапчук показав переиску з менеджером на ім'я Влад.

Читайте також: Мають право тікати від війни: Кондратюк висловився про виїзд з України Ями, Винника та Потапа.

Невдовзі з'ясувалося, що на вечірці Юлії Буряк також виступала Вєрка Сердючка. Менеджер Андрія Данилка Андрій Уреньов уже озвучив свою версію подій.

"Ось яка інформація у нас є/була. Це день народження одеситки Юлії (чоловік Андрій теж одесит, активно допомагає фінансово Україні та ЗСУ (розмовляє українською). Давно не живуть в Україні. Можливо, у вас є інформація про її минулий шлюб, ми не в курсі. Значна частина гонорару за цей виступ передається на потреби ЗСУ, - йдеться в коментарі. - Нас запевнили, що ні серед гостей, ні серед артистів не буде нікого, хто підтримує Путіна і війну проти України. Ведучий українець був, та інші українські артисти. На заході був присутній Ілля Лагутенко, який багато років живе в Лос-Анджелесі, який публічно засудив війну, і жодного разу не порушував закони України поїздками до Криму після 2014 року".

Читайте також: Страждають більше, ніж ми: актриса Катерина Кістень здивувала заявою про росіян у Швеції.

"Позиція Андрія Данилка всім відома. Концерт проходив, як завжди, з українськими прапорами, піснею Russia Goodbye і т.д. Важко уявити, що Данилка, персонального ворога всіх російських пропагандистів, якому заборонено в'їзд до Росії на 50 років і за чиї пісні в Росії заводять кримінальні справи, міг запросити хтось із Росії чи співчуваючий", - додав представник артиста.

На тлі скандалу дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська повідомила, що ведучому довелося звільнити менеджера, який домовлявся про проведення заходу.

"Юлія, у якої був день народження, офіційно розлучена з тим російським олігархом. Крім того, про те, що вони були одружені, теж ніхто не знав: ні Вова, ні Сердючка. Юлія, як і її новий чоловік Андрій, з яким вона була на святі, українці. Вони живуть у Швейцарії, - написала Полтавська в Instagram-історіях. - 95% гостей на святі були українцям, а про кількох з росії ми не знали, бо організатори не попередили менеджера Вови, хоч і менеджер сам не спитав".

Читайте також: Остапчук заявив, що житиме в новому будинку з молодою дружиною: колишня натякнула на суд.

Також Полтавська розкрила, що на святі виступав гурт Quest Pistols, чий соліст Антон Савлепов днями повідомив, що його брат перебуває у російському полоні.

Незважаючи на наведені аргументи, адміни каналу "Культурна прачечна" обурилися виїздом Остапчука та Сердючки.

"Проблема тут не лише у присутності українських артистів на русявій тусі. Остапчук та Сердючка не єдині, хто їздить волонтерити та паралельно виступає на корпоративах. Але не зрозуміло, за яким принципом Мінкульт та прикордонники одних артистів випускають, а інших ні. І чому можна артистам, а іншим зась", - пишуть вони.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни