RU  UA

Дізнатися

Дженніфер Лопес похвалилася, як виглядає її чоловік Бен Аффлек без сорочки: фото

Співачка похвалила коханого

18 червня світ відсвяткував День батька, і багато знаменитих жінок привітали своїх батьків та чоловіків теплими словами. Дженніфер Лопес не стала винятком. Хоча 53-річна співачка не має спільних дітей із Беном Аффлеком, вона дуже високо цінує його батьківські навички. Також знаменитості явно подобається сталевий прес чоловіка, адже вона опублікувала його фото в Instagram.

Фото: instagram.com/jlo/

"Пост подяки Татусеві. З Днем батька! І з Днем батька всіх чудових татусів! Ми любимо вас і цінуємо більше, ніж ви могли б подумати", - написала зірка.

Крім пікантного селфі Аффлека, співачка опублікувала милі кадри з чоловіком, а також відео, в якому розповідає про його батьківські якості.

Читайте також: 53-річна Дженніфер Лопес показала бездоганну фігуру у відкритій сукні на Met Gala 2023: фото.

"Чесно, він найкращий батько, якого я коли-небудь зустрічала. Він такий залучений [у процес виховання]. Чесно, він навіть вчить мене, як спілкуватися з дітьми. Він такий чудовий хлопець, який постійно навчається. Він прочитає будь-яку книгу про дітей, і він застосовує ці знання, - розповіла Лопес. - І він присутній у житті дітей. Це все, чого можна було б бажати - люблячий, залучений, дбайливий тато, який з'являється кожного дня".

Фото: instagram.com/jlo/

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися в червні 2022 року, через 20 років після їхніх перших заручин та подальшого розставання. Співачка виховує 15-річних близнюків Макса та Еммі від співака Марка Ентоні. Аффлек має трьох дітей від шлюбу з актрисою Дженніфер Гарнер - 18-річну дочку Вайолет Енн, 14-річну Серу Розу Елізабет і 11-річного сина Сема.

Фото: Getty Images

у День батька в мережі з'явилися нові фото принца Вільяма з трьома дітьми. Люди сперечаються, хто з них найбільше схожий на тата.

Цікаві новини:

Читайте також

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представительница Сан-Марино на Евровидении 2024 Megara поразила эпатажным образом и смелым номером - видео выступления

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали известны имена второй десятки финалистов Евровидения 2024 – кто попал в финал и какими были лучшие выступления шоу 9 мая

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастин Бибер станет отцом - его жена Хейли Бибер беременна - пара сообщила радостное известие в соцсетях - фото и видео