Лайм

Олена Зеленська у костюмі модного відтінку зустрілася з президентом Ізраїлю і його дружиною: фото

Перша леді віддає перевагу стриманому стилю в одязі

Олена Зеленська вирушила з робочим візитом до Ізраїлю. Там вона вже зустрілася з лідером держави і його дружиною - Іцхаком і Міхаль Герцогами.

У соцмережах перша леді оприлюднила фото зустрічі та поділилася першими подробицями. "Розпочала свій візит до Ізраїлю із зустрічі з президентським подружжям – Іцхаком і Міхаль Герцог. Поїздка буде насиченою, адже від початку повномасштабної війни співпрацюємо з першою леді Ізраїлю над низкою проєктів у сфері ментального здоров’я. Вдячна за теплий прийом і можливість посилити нашу співпрацю", - розповіла вона у своєму Telegram-каналі.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Також дружина Володимира Зеленського зазначила, що разом із Міхаль Герцог мала змогу подивитися, як допомагають дітям із психологічними проблемами в Safra Children’s Hospital – дитячому шпиталі при всесвітньо відомій ізраїльській клініці Sheba. Тут надають спеціалізовану допомогу цілим родинам в усіх складних ситуаціях.

"Найкращі тактики допомоги українські фахівці вже рік вивчають за допомогою ізраїльських медпрацівників, адже в Ізраїлі діти теж знають, що таке повітряні тривоги, що таке бігти до укриття та вчитися в бомбосховищі. Але завдяки якісній психологічній підтримці, вони також знають як пережити травму, побороти страхи і жити далі", - йдеться в одній із публікацій пані Олени.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Читайте на тему: Житимуть переможцями: Зеленська зустрілася з українськими дітьми та розповіла їхні історії війни.

Для зустрічі із президентським подружжям перша леді обрала костюм модного молочного відтінку який складався із піджака та довгої спідниці прямого крою. Завершили діловий образ туфлі-човники, підібрані в тон до вбрання, об'ємно укладене волосся, акуратні аксесуари та невелика кількість макіяжу.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Тоді як для візиту до лікарні Зеленська обрала інший аутфіт. Вона з'явилася у костюмі темного-синього відтінку, який скомбінувала зі взуттям коричневого кольору. Завершили вбрання аксесуари та тонкий ремінець, який вдало підкреслив талію.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни