Лайм

Після гомофобних жартів стендапери "вибачилися" перед MELOVIN - співак вказав на їхню нещирість

Артист обстоює права спільноти ЛГБТК+

MELOVIN заявив про цькування ЛГБТК+ спільноти після того, як стендапери з проекту "Біогрфія" запросили його для запису шоу та озвучили кілька гомофобних жартів. Співака, який у липні 2021 року здійснив камінг-аут як бісексуал, обурили слова коміків, він кинув мікрофон та залишив студію.

Пізніше ведучі шоу дали офіційний коментар щодо інциденту, а самого MELOVIN'а (Костянтина Бочарова) попросили пояснити, чому їхній гумор є недоречним.

"Не всі жарти "заходять", адже частина шоу - це завжди імпровізація. Перед зйомкою ми запитали у Меловіна, чи є якісь теми табу? Отримали відповідь "ні", - йдеться у публікації Standup UA. - Ми приносимо вибачення всім, кого зачепила ця ситуація. Ми розуміємо, що подібні жарти негативно впливають на ЛГБТ-спільноту".


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Standup Ua (@standup.ua_)

Читайте також: Максимально на часі: MELOVIN прокоментував серію камінг-аутів серед українських зірок.

Жартівники публічно звернулися до Меловіна з пропозицією продовжити публічний діалог на тему "червоних ліній" у гуморі.

"Ти міг, використовуючи нашу платформу, пояснити нам, глядачам та іншим стендап-комікам, чому такі жарти є неприйнятними. Ми не є частиною ЛГБТ-спільноти, ми можемо не відстрілювати, які висловлювання на гумористичному шоу можуть бути "поза червоною лінією"", - виправдалися вони.

За словами стендаперів, вони "не можуть слухати, коли один із учасників діалогу кидає мікрофон". "Якщо ти готовий, давай зробимо стрім, де буде публічне обговорення щодо стендапів та жартів на подібні теми", - запропонували учасники "Біографії".

Читайте також: Діставайте свої вила: MELOVIN емоційно виступив за легалізацію одностатевих шлюбів.

Публікація коміків, однак, не змінила думку MELOVIN'а. Співак зазначив, що незважаючи на озвучену позицію, один із учасників стендапу ставив лайки під гомофобними висловлюваннями на його адресу.

"Ви пишете цей пост, а в цей той же час тут у коментарях один із ваших "гумористів" продовжує лайкати гомофобні висловлювання на мою адресу. Популісти. Успіхів", - відповів він.

Фото: Instagram

Багато користувачів мережі зайняли бік MELOVIN'а, відзначаючи, що стендаперам варто було б зайнятися самоосвітою, а також навчитися відрізняти жарти від приниження.

Фото: Instagram

Фото: Instagram

Фото: Instagram

Фото: Instagram

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil