RU  UA

Дізнатися

Наслідки минулих "прильотів": Юрко Юрченко втратив слух під час концерту

Музикант потрапив до лікарні

Український виконавець, фронтмен гурту Yurcash Юрко Юрченко, який рік тому потрапив під обстріл на фронті, опинився у лікарні. Музикант та воїн ЗСУ повідомив, що майже повністю втратив слух під час благодійного концерту у Києві для "Сталевих жінок Азову".

На особистій сторінці у Facebook співак опублікував фото, зроблене на лікарняному ліжку, на якому видно крапельницю та бинтову пов'язку на вухах. Юрченко зазначив, що "аж незручно, що не на нулі", тому що "там і голосніше бувало", і пожартував, що він тепер Бетховен 2.0.

Фото: facebook.com/Yurcash

Причину втрати слуху музикант не знає, але припустив, що проблеми могли виникнути через перевтому, акубаротравму (контузію) або, можливо, це наслідки минулих "прильотів".

Читайте також: Завжди треба лікуватися: Даніель Салем розповів про наслідки контузії на війні.

"Мінуси: всі найближчі концерти і важливі поїздки відмінив. І шумить і гуде, тріщить, як порваний динамік. Від різкого співу пташки шугаюсь наче від постріла. Та й в тональність не попадаю. Плюси: не чую єресь, яку ще несуть навколо на мертвому язику ненависного народу. Інтенсивна терапія на стаціонарі, тому вірю в позитивний прогноз лікування і в наших крутих ескулапів, що загнали мене сюди силоміць і бережно вливають мені в вуха і в вени "вітамінки"!", - додав він.

Наприкінці допису Юрко Юрченко залишив банківські дані для охочих зробити донати. І додав: "Без нього Москву не брати" та "Все буде Стерео".

Фронтмен гурту Yurcash став на захист України на початку повномасштабного вторгнення РФ. Юрко Юрченко воює проти окупантів у добровольчому батальйоні "ОДЧ Карпатська січ". На війні, окрім зброї, носить із собою гітару. У такий спосіб співак піднімає бойовий дух побратимам.

У червні 2022 року музикант разом зі своїм командиром та відомим письменником Сергієм Лойком потрапив під обстріл і ледь не загинув. Юрченко розповідав, що певно хтось "здав" їхні позиції.

"Я так швидко ніколи не бігав і відразу зрозумів, навіщо каска... Падало все ближче і ближче, я вже попрощався з життям, зробив останнє фото... А мій побратим каже: "Люди, ми зараз з вами знаходимося в найкращому місці. Це велика для нас честь". Спочатку я подумав: "Що він несе?" А потім зрозумів - якщо людина заряджена на перемогу, вона вважає честю робити цю справу", - ділився подробицями співак.

Фото: facebook.com/Yurcash

Раніше до лікарні потрапила співачка Камалія. Зірка травмувалася напередодні важливої події.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность