Лайм

Навчається і працює в США: де зараз Аліна Гросу, яка зустрічалася з російським актором

Що відомо про життя співачки

Аліна Гросу родом із Чернівців, проте багато років жила і будувала кар'єру у Москві. Співачка вирішила спробувати себе на іншій ниві і поїхала до Росії вчитися на акторку театру та кіно. Там українка вийшла заміж за бізнесмена-росіянина Олександра Комкова, проте скоро їхній шлюб розпався, і зірка закрутила роман із російським актором Романом Полянським. Згодом пара перебралася в Україну, проте після початку російського вторгнення актор був помічений у РФ, де розважався з путіністами. Де зараз Аліна Гросу і чим займається під час війни - читайте далі у матеріалі theLime.

Фото: instagram.com/alina_grosu

Творчий шлях Аліни Гросу

Аліна Гросу працює на професійній сцені з 4 років. На талановиту дівчинку звернула увагу Ірина Білик, яка є її хрещеною. Співачка написала для юної зірки кілька пісень, у тому числі "Бджілку", яка зробила дівчинку популярною.

Фото: instagram.com/alina_grosu

Гросу виросла, змінила імідж та музичний напрямок, випустивши кілька хітів "Хочу я баса", "Згадувати", "Остання ніч". Успіх композицій підкріпився скандальними відеороботами, які набрали за добу більше 1 млн переглядів на YouTube.

Через рік співачка почала виступати під сценічним ім'ям GROSU, і її образ став менш відвертим. З моменту початку кар'єри Гросу випустила 7 студійних альбомів. У 2021 році артистка з'їздила у всеукраїнський тур, який завершився великим концертом у столичному Палаці "Україна".

Влітку 2010 Аліна Гросу поїхала до Москви, де стала студенткою Всеросійського державного університету кінематографії (ВДІК). Артистка обрала спеціальність "Акторка кіно і театру".

Фото: instagram.com/alina_grosu

"Я вирішила спробувати себе в іншому напрямку в іншій країні, щоб не було штампу. У ВДІКу я пообіцяла, що менше співатиму, тому що все-таки попсовість вбиває мистецтво, яке дають педагоги, великі творці", - розповідала Аліна в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Гросу знялася у кількох фільмах та серіалах, серед яких "Птах у клітці", "Я люблю свого чоловіка", "Замок на піску", "У полоні у минулого" та інших.

Читайте також: Живе у США і тренує людей: як склалася доля співака Олексія Кузнєцова, який виграв "Х-Фактор".

Окрім зйомок у кіно, Аліна продовжувала займатися музикою та співпрацювала з продюсерським центром Григорія Лепса, який нині активно підтримує російську агресію проти України.

Фото: instagram.com/alina_grosu

"Він мені дуже допоміг. Мені хотілося ще більше працювати з ним, бо дуже велика команда працювала у продюсерському центрі на той момент і від самого Григорія Вікторовича було не так багато уваги", - розповідала співачка. Гросу додала, що завдяки Лепсу, якого вона називала "прикладом", вона навчилася співати наживо. У 2018 році Аліна розірвала контракт із путіністом, тому що, за її словами, він хотів зробити з неї артистку жанру шансон.

Аліна Гросу особисте життя

У 2019 році Аліна Гросу вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова. Пара розписалася у Москві, а потім батьки співачки влаштували для доньки пишне весілля на розкішній віллі в Італії - торжество обійшлося в 100 тисяч євро. Проте шлюб на той час 25-річної співачки протримався недовго: вже через 6 місяців подружжя почало жити окремо, а через рік офіційно розлучилося.

Фото: instagram.com/alina_grosu

Читайте також: Аліна Гросу розповіла, як чоловік покинув її заради старшої жінки.

Із Романом Полянським Аліна Гросу познайомилися під час зйомок її кліпів. На початку березня 2021 року росіянин розповів, що переїхав в Україну та вчить українську мову. У травні того ж року закохані підтвердили свій роман.

Фото: instagram.com/alina_grosu

З початком війни Росії проти України співачка повідомила, що залишається в Україні разом зі своїми рідними. Про те, чи поряд її обранець, співачка нічого не говорила. Аліна практично зникла із соцмереж, а в жовтні 2022-го повідомила, що перенесла операцію, проте в подробиці вдаватися не стала.

Співачка перестала публікувати спільний контент із росіянином, і шанувальники припустили, що вони розірвали стосунки. Згодом Гросу дала зрозуміти, що вони з Полянським не разом.

Фото: instagram.com/alina_grosu

Де зараз Аліна Гросу

Весною 2023 року Аліна Гросу поїхала до Лос-Анджелеса на навчання до Голлівудської школи акторської майстерності. У США українка також займається музикою та працює. Щоправда, де саме вона знайшла роботу, співачка не розповідає. Частину свого заробітку Гросу віддає на благодійність – допомагає українцям, які постраждали від війни.

"Зараз усі зароблені кошти я спрямовую на допомогу. Адже вважаю, що не час витрачати кошти на кліпи, сукні, салони краси та свята. Сьогодні є важливіші справи. Щаслива бути корисною, насамперед, для дітей – бо вони наше майбутнє, а також для кількох сімей з Херсона, зробивши внесок у їхнє сьогодення та відновлення житла", - розповідала співачка своїм підписникам в Instagram.

Щодо свого майбутнього, то Гросу бачить його в Україні. Після підвищення акторських та музичних навичок Аліна планує повернутися додому.

"Для тих, хто запитує, чи планую я повернутися? Звичайно! Я нікуди не переїжджала. Навчання, підвищення кваліфікації – це одне. А постійне проживання, особисте гніздечко, рідні люди – це інше. До речі, дуже сумую. Хочу бачити рідні обличчя та говорити всім навколо "привіт", а не "хай", мозок від іноземної мови та постійного вивчення нових слів трохи плавиться", - відповіла співачка на запитання шанувальників.

Фото: instagram.com/alina_grosu

Раніше ми розповідали, куди зникла "Міс Україна Всесвіт" Інна Цимбалюк, яка одружена з російським олігархом.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню