RU  UA

Дізнатися

Санта Дімопулос похизувалася, як гуляє на вечірці дочки російського олігарха

Українка засвітилася у компанії подруг росіянки

Українська виконавиця Санта Дімопулос, яка раніше ділилася емоціями від повернення до України з-за кордону, сходила на день народження до Лоліти Османової - доньки російського олігарха Ельдара Османова. Артистка не приховує від своєї аудиторії у соцмережах, що товаришує із донькою росіянина.

Тому в Instagram-stories Санта вирішила оприлюднити кадри, зроблені під час святкування. На опублікованих фото можна побачити, що українка опинилася у списку запрошених гостей разом з іншими подругами Османової. Відомо, що гучне гуляння проходило у Монако.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Фото: instagram.com/santadimopulos

Читайте на тему: Я не святий: Остапчук відповів на звинувачення у проведенні вечірки з росіянами.

Раніше на запитання про те, чи дратують Дімопулос росіяни, вона говорила, що без причини – ні. Проте розповіла про випадок, коли одного разу поставила на місце громадянина РФ, з яким у неї виник конфлікт. "Просто так не дратують. Але не так давно вступила в жорстку перепалку з одним в Монако. Сиділи в одній компанії, вже потім зрозуміла, хто це. Та для мене неважливо. Я будь-кого можу опустити на землю: спокійно, розмірено і по фактах", - говорила вона.

За словами співачки, вона не забуває про війну в рідній Україні та у своєму блозі розповідає про злочини, скоєні росіянами на наших землях. Однак навіть засудження війни та підтримка Батьківщини не завадили Санті порозважатися на святі росіянки Лоліти Османової.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Фото: instagram.com/santadimopulos

Нагадаємо, Санта Дімопулос - українська співачка, випускниця третього сезону проєкту "Фабрика зірок" Костянтина Меладзе, колишня солістка українського гурту "ВІА Гра", колишня солістка українського гурту "7 небо". Чемпіонка світу з бодибілдингу та фітнесу.

29 жовтня 2008 року народила сина Даніеля від Андрія Джеджули, з яким розійшлася у 2010 році. У 2015 році вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Кучеренка, а 14 вересня 2019 року народила від нього доньку Софію.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие