RU  UA

Дізнатися

Болить як вперше: Вакарчук поділився враженнями після поїздки на Донеччину

Музикант підтримав воїнів ЗСУ

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну Святослав Вакарчук їздить на фронт із творчою та гуманітарною місією. За цей час лідер гурту "Океан Ельзи" кілька разів відвідав бійців на Донеччині та співав під обстрілами. Днями музикант знову побував у прифронтовій зоні та показав кадри наслідків ворожих атак.

На особистій сторінці в Instagram артист опублікував щемливі кадри війни - зруйновані росіянами домівки, де мирно жили, виховували дітей і будували плани українські родини.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Сьогодні в Донецькій області. І вже хтозна якого разу, а болить як вперше. Бо це ж не про зруйновані будинки. Це – зруйновані долі українських родин, які плекали свої хати, садиби, свою родинну історію", - написав Святослав.

Музикант закликав українців пам'ятати про це та не припиняти допомагати ЗСУ наближати нашу перемогу.

"Ворог ще тут, на нашій землі. Не витрачайте час і сили на дріб'язок, аби не втратити найважливіше. Разом до Перемоги! Лише так", - наголосив Вакарчук.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)


Лідер "Океану Ельзи" провів свій уже 201-й концерт у зоні бойових дій. На сході він зіграв для військових 28 окремої механізованої бригади ім. Лицарів Зимового Походу. Свій виступ Вакарчук розпочав такими словами: "Ми маємо робити для підтримки ЗСУ все можливе та неможливе. Кожен із нас, хто що може".

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Читайте також: Там відбувається жах: Вакарчук поділився враженнями після поїздки до Бахмута.

Військові подякували музикантові за виступ і розповіли, що вони домовилися про великий концерт для всієї бригади в Одесі після нашої перемоги.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Від себе додам, що такі виступи надають сил і енергії просто неба. Ми зробимо великий концерт "Океану Ельзи" в Одесі для всієї бригади після нашої Перемоги", - сказав Святослав Вакарчук і додав, що 5 червня в Одесі він дасть благодійний концерт на підтримку 28 ОМБр.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Нині ці заходи – це насамперед допомога військовим. І зараз як ніколи важливо, щоб кожен на своєму місці допомагав армії. Завтра ми спільними зусиллями примножимо підтримку наших захисників і захисниць. Усі кошти з квитків і аукціону, що проходитиме під час заходу, спрямовуються на потреби 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу", - сказав лідер ОЕ.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Хвиля‘91 – благодійний фонд (@wave91ua)

Минулого місяця гурт "Океан Ельзи" випустив нову версію хіта "Я їду додому" та зворушливий кліп про дівчину-сапера.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодиака, которые являются лицемерами и говорят за спиной - в списке оказались Близнецы, Весы и Скорпионы

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Что известно об украинском актере Максиме Самчике, который сыграл Максима Куца в сериале "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хэйли Джейд Скотт вышла замуж за своего избранника Эвана МакКлинтока - как выглядели молодожены, какой была свадьба