Лайм

Чизкейк без випічки: як приготувати десерт з печивом і кисломолочним сиром

Вас здивує простота цього рецепту

Існує багато варіантів приготування чізкейку без випічки. Наприклад, зробити його можна в мікрохвильовій печі, у чашці або піалі. Не менш популярний рецепт чізкейку - в холодильнику. Готують його зі звичайного кисломолочного сиру та печива з додаванням свіжих фруктів, наприклад, персиків.

Інгредієнти: 250 г м'якого печива а-ля "До кави", 100 г вершкового масла, 500 г сиру, 300 г білого йогурту, 200 г цукрової пудри, 400 г персиків, 25 г желатину та 100 мл води. За бажанням: 12 г магазинного желе для торта та 250 г води для красивої "ресторанної" верхівки.

Читайте також: За смаком нагадує чизкейк: як приготувати в духовці ніжну сирну запіканку.

Фото: Getty Images

Приготування чизкейка з персиками

Желатин розводимо у воді (за інструкцією на пакетику), розмішуємо та залишаємо набухати.

Печиво подрібнюємо до стану крихти у блендері чи ступці. З'єднуємо його з розтопленим вершковим маслом і ретельно перемішуємо. Потім цю суміш викладаємо на дно круглої форми для торта і ущільнюємо силіконовою лопаткою, щоб низ чізкейка був гладеньким і рівним. Ставимо форму в холодильник.

Сир і йогурт збиваємо до однорідності в блендері або виделкою, а потім – віночком. Важливо, щоб структура суміші була ніжною та кремовою.

Читайте також: Десерт із двох інгредієнтів: як приготувати лінивий тірамісу.

Потім персики відокремлюємо від кісточки, чистимо, ріжемо на шматочки і пюруємо. Змішуємо з сирною масою до однорідності, додаємо желатин та кілька шматочків персика, нарізаних невеликими кубиками.

Перемішуємо сирну суміш, вливаємо у форму для торта і знову прибираємо в холодильник.

Коли основа чизкейка застигне, зверху можна покласти кілька шматочків свіжих фруктів та залити желе для торта, розведеним за інструкцією. Ще раз відправити в холодильник для застигання, після чого насолоджуватися смачним літнім десертом.

Раніше ми розповідали, що приготувати замість торта "Бите скло". Такий десерт із йогурту порадує смаком.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil