Лайм

Олена Кравець зворушливо привітала своїх двійнят з днем народження: фото

Зірка поділилася теплими знімками та думками

Акторка та ведуча Олена Кравець разом із чоловіком виховує трьох дітей - 20-річну доньку Марію та двійнят Ваню і Катю, яким виповнилося 7 років. З нагоди свята знаменитість опублікувала серію їхніх фото, до яких залишила зворушливі підписи.

Так, у Instagram багатодітна мама оприлюднила кадри, на яких можна побачити дітей та їхню спільну життєву історію. Кравець поділилася власними відчуттями від виховання двійнят.

Фото: instagram.com/lennykravets/

Фото: instagram.com/lennykravets/

Фото: instagram.com/lennykravets/

"Це буде розповідь про шлях, що тільки розпочинається, хоч і триває вже 7 років. І коли іноді ти втомлюєшся від того, що на ньому все йде догори дригом, комусь завжди від цього весело. На цьому шляху життя схоже на один великий сонячний день. Іноді ти відчуваєш себе крутезним та діловим, як тато, а іноді - трохи бешкетною та сором'язливою, як мама. Та головне на цьому шляху є той, хто завжди крокує поруч з тобою.

Хто готовий пити з тобою життя з одного келиха, навіть якщо ти не розраховував на це. Та коли раптом ти стоїш у чорній футболці посеред всього світу і він трохи лякає тебе своєю величчю та красою, завжди поруч є той хто буде в білому, хто все збалансує, створивши ваш особистий Всесвіт на двох. З днем народження, мої маленькі! Сміху, вітру та миру вам на шляху", - привітала дітей зірка.

Читайте також: Вимушена міра: Олена Кравець розповіла, чому попросила 15-річну доньку жити окремо.

Фото: instagram.com/lennykravets/

Фото: instagram.com/lennykravets/

Двійнят Кравець народила, коли їй було 39 років. В одному з інтерв'ю вона зізнавалася, що через народження дітей у її з чоловіком стосунках виникла криза. Тоді акторка говрила, що вони планували дитину, але те, що народиться двоє, - стало для них несподіванкою:

"Ми не були готові, що це буде ось так. Ми дуже хотіли другу дитину, і коли трапилася двійня, це була лавина, що увірвалася, в наше життя, і це перевернуло весь наш життєвий уклад з ніг на голову. І нас понесло, вибився ґрунт з-під ніг. Ми стали мамою й татом".

Фото: instagram.com/lennykravets/

За словами Олени, з першою дитиною такого не було. Машу вона народила у 26 років, і дівчинка виросла непомітно: вона постійно була з батьками на зйомках, гастролях, клубах та стадіонах.

"Ми взагалі не парилися, - казала зірка. - І тут, у 39 років я народжую двох малюків. Це і гормональні потрясіння, і я не була в декреті. А треба було там залишитися, він потрібний жінці". При цьому Олені хотілося збігати на роботу, оскільки поруч із малюками вона "почувалася некомфортно".

Фото: instagram.com/lennykravets

Виправити ситуацію парі допомогли сеанси психотерапевта, у чому також зізнавалася раніше знаменитість: "Це та кватирка, через яку заноситься свіже повітря у ваші стосунки, коли здається, що вже все, що вже все померло і вже немає чим дихати".

Фото: instagram.com/lennykravets

Нагадаємо, Олена Кравець - українська комічна акторка, лідерка телешоу "Жіночий квартал", ведуча шоу "Тихий вечір" на телеканалі "Дом". За свого чоловіка Сергія вийшла заміж у 2002 році.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували