Лайм

Вирішили не відкладати: Олексій Суровцев розповів, коли вдруге одружиться з колишньою дружиною

Зірка озвучив деталі

Український актор Олексій Суровцев розповів про майбутнє весілля зі своєю обраницею Ксенією, з якою знову зійшовся після розлучення. Так, чоловік повідомив, що відтягувати святкування вони не будуть і зіграють його вже цієї осені.

Деталями Суворовцев поділився у програмі "ЖВЛ". Олексій зазначив, що на заході будуть присутні лише найближчі люди, оскільки, за його словами, наразі не на часі влаштовувати надто гучні та пишні гуляння.

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei

Читайте на тему: Непростий період: Камалія прокоментувала стосунки з Захуром після оголошення про розлучення.

"Весілля буде, звичайно. Ми сьогодні тільки їздили дивилися локацію. Ідеально було б розписатись і поїхати кудись на острови. Але ми розуміємо, що поки це неможливо. Тому ми шукаємо зараз локацію на 10-15 гостей максимум. Тобто ми розписалися, легкий фуршет, трохи посиділи і все… Не буде такого гучного весілля. Це буде вже восени. Я б, чесно кажучи, вже розписався, але у Ксенії якась там Венера… Жіночі ось ці штуки. Я поважаю її думку, хоч і не дуже її сприймаю. В 41 рік я нарешті навчився знаходити компроміси. Раніше б – ні", - сказав актор.

Окрім того, Суворовцев зізнався, що цього разу сам наважився на пропозицію, на відміну від першого разу. Він пригадав, як вони вирішили одружитися вперше та розповів про це ведучому Тимуру Мірошниченку:

"Зараз поруч зі мною неймовірна жінка. Вона не очікувала (пропозиції). Я десь за тиждень до відкриття ветеринарної клініки подумав про те, що це було б круто. Бо в перших наших стосунках Ксюша дала зрозуміти мені, що шлюб для неї не важливий, і ми одружимось коли будемо діти. Ми 5-6 років жили разом, і потім їдемо у машині, і вона мені каже: "Давай одружимось?" Я їй: "Ну давай". Це було максимально не романтично та максимально не цікаво. Я розумів, що їй цього хотілося"

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei

Нагадаємо, колишнє подружжя відновило стосунки у період повномасштабної війни. Більше того, 41-річний Суровцев відмовився від своїх переконань чайлдфрі, і тепер вони з Ксенією планують народження дитини. Розставання із коханою Олексій називав "перервою, яка допомогла визначити найважливіше".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil