Лайм

Після зриву концерту в Анталії зрадниця Ані Лорак похизувалася виступом в іншому турецькому місті

Виконавиця похвалилася кадрами із гримерки

Співачка Ані Лорак, запланований концерт якої зірвали українці, все таки похвалилася виступом у популярній туристичній країні. Зрадниця України порозважала своїми російськомовними піснями слухачів у місті Белек.

Після виступу у турецькому місті прихильниця російської політики опублікувала в Instagram фото з гримерки. На них вона постала у короткій сукні синього кольору та на підборах.

Фото: instagram.com/anilorak

Уродженка Буковини оприлюднила кадри, зроблені під час концерту, а також подякувала тим, хто прийшов послухати її композиції. Якщо враховувати той факт, що присутні підспівували російськомовні пісні артистки, можна дійти висновку, що білети на захід купили росіяни, які приїхали в Туреччину на відпочинок.

Фото: instagram.com/anilorak

Читайте на тему: Закликала вбивати українців та поплатилася: власницю "російського ресторану" у Німеччині оштрафували на 10 млн євро.

Невідомо, чи заплановані у Лорак ще якісь виступи за кордоном. Проте її концерт, який мав відбутися 29 липня у Анталії, точно не відбудеться, і досягнути цього вдалося завдяки спільним зусиллям небайдужих українців.

Як вже повідомлялося раніше, Українська спільнота в Туреччині разом із Посольством України в Турецькій республіці та Консульством України в Анталії домоглася, щоб у концертному залі одного з готелів мережі Nirvana скасували шоу колишньої українки.

"Вдалося домогтися відміни проведення концерту Ані Лорак (Кароліни Куєк) у концертному залі The Cosmos Theatre. Таке рішення було прийнято після всебічного вивчення ситуації з концертом Ані Лорак, ролі особистості артистки у війні РФ проти України та можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту з урахуванням громадського резонансу з боку української спільноти", – прокоментував відміну виступу консул України в Анталії Олександр Воронін.

Фото: instagram.com/anilorak

Зазначимо, що ціни на скасоване шоу були немаленькими: вартість квитків становила від 5 тисяч лір (9 тисяч гривень) до 91 тисячі лір (146 тисяч гривень). Остання ціна вказана за можливість скуштувати європейські та турецькі ласощі практично на сцені разом із артисткою.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації